L'estudiant d'entorns virtuals d'Humanitats, Filologia i llengua estrangera a la UOC

  1. Borges Sáiz, Federico
  2. Farrés Cobeta, Jaume
  3. Gallego Giménez, Cristina
Revista:
Digithum: A relational perspective on culture and society

ISSN: 1575-2275

Año de publicación: 2007

Número: 9

Tipo: Artículo

DOI: 10.7238/D.V0I9.524 DIALNET GOOGLE SCHOLAR lock_openDialnet editor

Otras publicaciones en: Digithum: A relational perspective on culture and society

Resumen

Amb la convergència amb l'espai europeu d'ensenyament superior la reflexió sobre l'estudiant d'Humanitats, Filologia i llengua estrangera d'entorns virtuals esdevé més adient que mai. En aquest article s'adreça la problemàtica d'aquest tipus d'estudiant virtual des de l'òptica del seu perfil genèric, de les destreses i competències que ha de tenir, i de les seves necessitats específiques.

Referencias bibliográficas

  • BAUTISTA, G.; BORGES F.; FORÉS, A. (2006). Didáctica Universitaria en Entornos Virtuales de Enseñanza-Aprendizaje. Madrid: Narcea.
  • BORGES, F. (2007). «L'estudiant d'entorns virtuals. Una primera aproximació». A: Federico BORGES (coord.). «L’estudiant d’entorns virtuals» [dossier en línia]. Digithum. Núm. 9. UOC.
  • DZIUBINSKA, M.; OPOKA, J. (2007). «L’estudiant en línia com«L’estudiant en línia com a força impulsora en la transformació de la Universitat Virtual Polonesa». A: Federico BORGES (coord.). «L’estudiant d’entorns virtuals» [dossier en línia]. Digithum. Núm. 9. UOC.
  • VICENT, L. (2007). «L’estudiant en línia en les titulacions tècniques. Motivacions, interessos i problemàtiques tècniques». A: Federico BORGES (coord.). «L’estudiant d’entorns virtuals» [dossier en línia]. Digithum. Núm. 9. UOC. <http://www.uoc.edu/digithum/9/dt/cat/vicent.pdf>