The contribution of transgenic plants to better health through improved nutrition: Opportunities and constraints

  1. Pérez-Massot, E.
  2. Banakar, R.
  3. Gómez-Galera, S.
  4. Zorrilla-López, U.
  5. Sanahuja, G.
  6. Arjó, G.
  7. Miralpeix, B.
  8. Vamvaka, E.
  9. Farré, G.
  10. Rivera, S.M.
  11. Dashevskaya, S.
  12. Berman, J.
  13. Sabalza, M.
  14. Yuan, D.
  15. Bai, C.
  16. Bassie, L.
  17. Twyman, R.M.
  18. Capell, T.
  19. Christou, P.
  20. Zhu, C.
Revista:
Genes and Nutrition

ISSN: 1555-8932 1865-3499

Año de publicación: 2013

Volumen: 8

Número: 1

Páginas: 29-41

Tipo: Revisión

DOI: 10.1007/S12263-012-0315-5 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible