Malt modification and its effects on the contributions of barley genotype to beer flavor

  1. Herb, D.
  2. Filichkin, T.
  3. Fisk, S.
  4. Helgerson, L.
  5. Hayes, P.
  6. Benson, A.
  7. Vega, V.
  8. Carey, D.
  9. Thiel, R.
  10. Cistue, L.
  11. Jennings, R.
  12. Monsour, R.
  13. Tynan, S.
  14. Vinkemeier, K.
  15. Li, Y.
  16. Nguygen, A.
  17. Onio, A.
  18. Meints, B.
  19. Moscou, M.
  20. Romagosa, I.
  21. Thomas, W.
Revista:
Journal of the American Society of Brewing Chemists

ISSN: 0361-0470

Año de publicación: 2017

Volumen: 75

Número: 4

Páginas: 354-362

Tipo: Artículo

DOI: 10.1094/ASBCJ-2017-4976-01 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor