2014 SGR 540
Unitat de tecnologia de productes vegetals
Tesis dirigidas (13) Tesis que han dirigido los miembros del grupo
2017
-
High-carotenoid maize as feed and food component: mycotoxin contamination, thermal processing, bioavailability and poultry meat production
DÍAZ GÓMEZ, JOANA
Dirigida por ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA -
Mycotoxins: presence and stability during processing of cereal based food
VIDAL COROMINAS, ARNAU
Dirigida por SONIA MARIN SILLUE y VICENTE SANCHIS ALMENAR -
Predictive mycology as a tool for controlling and preventing the aflatoxin risk in postharvest
ALDARS GARCIA, LAILA
Dirigida por VICENTE SANCHIS ALMENAR y SONIA MARIN SILLUE -
Incidencia y análisis de la problemática de organismos productores de aflatoxinas y presencia de compuestos con capacidad bioactiva en melocotón cultivado y transformado de Lleida
CUBERO MÁRQUEZ, MIGUEL ÁNGEL
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO y VICENTE SANCHIS ALMENAR
2016
-
Colonic metabolism of phenolic compounds: from in vitro to in vivo approaches
Mosele, Juana Inés
Dirigida por MARIA ALBA MACIA PUIG -
Alternaria spp. and their mycotoxins in tomatoes. A scientific approach from field to food industry
Estiarte Piñol, Núria
Dirigida por ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA -
Efecto de la melatonina y el celecoxib sobre el estrés oxidativo en la carcinogénesis colónica experimental
Zaragoza Velasco, Natividad
Dirigida por MA CARMEN PIÑOL FELIS -
Mycotoxines et champignons mycotoxinogènes dans les grains de sorgho commercialisé en Tunisie: Incidence et profils écophysiologiques
LAHOUAR, AMANI
Dirigida por VICENTE SANCHIS ALMENAR
2015
-
Ús de micelis fúngics com a biocatalitzadors en reaccions d’hidròlisi
Dolcet Negre, Marta María
Dirigida por MERCE TORRES GRIFO y RAMON CANELA GARAYOA -
In vitro bioaccessibility of ochratoxin a and assessment of its cytotoxicity and genotoxicity in human cell cultures
González Arias, Cyndia Azucena
Dirigida por VICENTE SANCHIS ALMENAR y ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA
2014
-
Phenol-enriched olive oil with its own phenolic compounds and complemented with phenols from thyme: a functional food development model
Rubió Piqué, Laura
Dirigida por MARIA PAZ ROMERO FABREGAT -
Challenges in management of aflatoxins and ochratoxin A in contaminated raw materials
García Cela, María Esther
Dirigida por SONIA MARIN SILLUE y ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA -
Safety assessment and efficacy investigations of genetically engineered corn accumulating high levels of carotenoids
Arjó Pont, Gemma
Dirigida por MA CARMEN PIÑOL FELIS