Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Centro de Investigación y Tecnología Agroalimentaria de Aragón (35)

2018

  1. Nivel de proteína en piensos de cebo de corderos

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 220, pp. 30-31

2015

  1. Interés de la introducción del guisante en las dietas de cebo de rumiantes

    MG Mundo ganadero, Año 26, Núm. 266, pp. 58-62

  2. Studies on a suitable antibiotic therapy for treating swine brucellosis

    Journal of Veterinary Pharmacology and Therapeutics, Vol. 38, Núm. 4, pp. 357-364

2014

  1. High salt inclusion reduces concentrate intake without major effects on renal function in young bulls

    Italian Journal of Animal Science, Vol. 13, Núm. 3, pp. 568-575

2012

  1. An integrated sustainability assessment of mediterranean sheep farms with different degrees of intensification

    Agricultural Systems, Vol. 105, Núm. 1, pp. 46-56

  2. Immunomodulatory properties of beta-sitosterol in pig immune responses

    International Immunopharmacology, Vol. 13, Núm. 3, pp. 316-321

  3. Indicators of sustainability in pasture-based livestock systems

    EAAP Scientific Series, Vol. 131, Núm. 1, pp. 129-138

  4. Rumen fermentation and histology in light lambs as affected by forage supply and lactation length

    Research in Veterinary Science, Vol. 92, Núm. 2, pp. 247-253