- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Departamento
![Foto de V.](/img/nophoto.png)
V.
Sanchis
Publicaciones en las que colabora con V. Sanchis (4)
2010
-
Review Ochratoxin A: presence in human plasma and intake estimation
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 16, Núm. 1, pp. 5-18
2005
-
Screening for Antifugal Activity of Some Essential Oils Against Common Spoilage Fungi of Bakery Products
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 1, pp. 25-32
2004
-
Occurrence of ochratoxigenic fungi and ochratoxin a in green from different origins
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 10, Núm. 1, pp. 45-50
1983
-
Detección rápida de cepas de Aspergillus flavus productoras de aflatoxinas
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 23, Núm. 1, pp. 54-59