- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Universidad Nacional Agraria La Molina](/img/noimage_org.png)
Universidad Nacional Agraria La Molina
Lima, PerúPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Nacional Agraria La Molina (4)
2024
-
Effect of ultraviolet-irradiation on the physicochemical and disintegrability properties of nanocomposite tunta starch:tara gum films reinforced with starch nanocrystals
Polymer-Plastics Technology and Materials, Vol. 63, Núm. 3, pp. 299-311
-
Ultrasound-Assisted Esterification of Andean Native Potato Starches Increases the Degree of Substitution and Reaction Efficiency
Potato Research, Vol. 67, Núm. 2, pp. 711-732
2012
-
Differences in morpho-physiological leaf traits reflect the response of growth to drought in a seeder but not in a resprouter Mediterranean species
Functional Plant Biology, Vol. 39, Núm. 4, pp. 332-341
-
Modifying rainfall patterns in a Mediterranean shrubland: System design, plant responses, and experimental burning
International Journal of Biometeorology, Vol. 56, Núm. 6, pp. 1033-1043