- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Instituto de Biología Evolutiva](/img/noimage_org.png)
Instituto de Biología Evolutiva
Barcelona, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Biología Evolutiva (3)
2014
-
DECR1 and ME1 genotypes are associated with lipid composition traits in Duroc pigs
Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 131, Núm. 1, pp. 46-52
2012
-
Quantitative trait loci analysis of a Duroc commercial population highlights differences in the genetic determination of meat quality traits at two different muscles
Animal Genetics, Vol. 43, Núm. 6, pp. 800-804
2011
-
Porcine intramuscular fat content and composition are regulated by quantitative trait loci with muscle-specific effects
Journal of Animal Science, Vol. 89, Núm. 10, pp. 2963-2971