- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Universidad Autónoma del Estado de México](/img/noimage_org.png)
Universidad Autónoma del Estado de México
Toluca de Lerdo, MéxicoPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Autónoma del Estado de México (5)
2023
-
Effects of Ewe’s Diet Supplementation with Polyunsaturated Fatty Acids on Meat Lipid Profile of Suckling Lambs
Agriculture (Switzerland), Vol. 13, Núm. 3
2018
-
A comparison of processed sorghum grain using different digestion techniques
Journal of Applied Animal Research, Vol. 46, Núm. 1, pp. 1-9
2010
-
Changes in milk xanthine-oxidoreductase activity during lactation: Dairy cows and ewes
Milchwissenschaft, Vol. 65, Núm. 3, pp. 311-313
2004
-
A comparison of purine derivatives excretion with conventional methods as indices of microbial yield in dairy cows
Journal of Dairy Science, Vol. 87, Núm. 7, pp. 2211-2221
2003
-
Purine derivative excretion in dairy cows: Endogenous excretion and the effect of exogenous nucleic acid supply
Journal of Dairy Science, Vol. 86, Núm. 4, pp. 1282-1291