- Ciència Animal
Departamento
Margalida
Joy Torrens
Publicaciones en las que colabora con Margalida Joy Torrens (56)
2022
-
Effect of Maternal Dietary Condensed Tannins from Sainfoin (Onobrychis viciifolia) on Gut Health and Antioxidant-Immune Crosstalk in Suckling Lambs
Agriculture (Switzerland), Vol. 12, Núm. 10
-
Insights into the role of major bioactive dietary nutrients in lamb meat quality: a review
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol. 13, Núm. 1
-
Is the inclusion of carob (Ceratonia siliqua L.) pulp in the concentrate of weaned light lambs worth it?
Animal Feed Science and Technology, Vol. 293
2020
-
Effect of dietary crude protein on productive efficiency, nutrient digestibility, blood metabolites and gastrointestinal immune markers in light lambs
Animals, Vol. 10, Núm. 2
-
¿Afectan los taninos condensados de la dieta a los resultados productivos, la composición de ácidos grasos y el color de la carne de cordero?
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 116, Núm. 2, pp. 116-130
2019
-
Efecto del nivel de la proteina bruta sobre el estado metabólico en corderos ligeros
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
The fatty acid composition of ewe milk or suckling lamb meat can be used to discriminate between ewes fed different diets
Animal Production Science, Vol. 59, Núm. 6, pp. 1108-1118
-
The inclusion of concentrate with quebracho is advisable in two forage-based diets of ewes according to the in vitro fermentation parameters
Animals, Vol. 9, Núm. 7
2018
-
Alfalfa but not milk in lamb's diet improves meat fatty acid profile and α-tocopherol content
Food Research International, Vol. 107, pp. 708-716
-
Interés de la inclusión de taninos condensados en la alimentación del ovino de carne
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 221, pp. 30-31
-
Nivel de proteína en piensos de cebo de corderos
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 220, pp. 30-31
2015
-
Interés de la introducción del guisante en las dietas de cebo de rumiantes
MG Mundo ganadero, Año 26, Núm. 266, pp. 58-62
2014
-
Effects of concentrate supplementation on forage intake, metabolic profile and milk fatty acid composition of unselected ewes raising lambs
Animal Feed Science and Technology, Vol. 187, pp. 19-29
-
Short communication. Effect of concentrate supplementation and prolificacy on the productive and economic performance of autochthonous sheep breeds fed forage-based diets
Spanish journal of agricultural research, Vol. 12, Núm. 4, pp. 1099-1104
-
The capability of alfalfa grazing- and concentrate-based feeding systems to produce homogeneous carcass quality in light lambs over time
Spanish journal of agricultural research, Vol. 12, Núm. 1, pp. 167-179
2013
-
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario
2012
-
An integrated sustainability assessment of mediterranean sheep farms with different degrees of intensification
Agricultural Systems, Vol. 105, Núm. 1, pp. 46-56
-
Caracterización productiva de la raza Ojinegra de Teruel: ¿es la explotación un factor determinante?
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 3, pp. 275-288
-
Carry-over effects of body condition in the early pregnant ewe on peri-partum adipose tissue metabolism
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 96, Núm. 6, pp. 985-992
-
Does forage type (grazing vs. hay) fed to ewes before and after lambing affect suckling lambs performance, meat quality and consumer purchase intention?
Small Ruminant Research, Vol. 104, Núm. 1-3, pp. 1-9