- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Universidad Autónoma de Querétaro](/img/noimage_org.png)
Universidad Autónoma de Querétaro
Santiago de Querétaro, MéxicoPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Autónoma de Querétaro (5)
2020
2018
-
Current processing methods in the development of microand nanoencapsulation from edible polymers
Polymers for Food Applications (Springer International Publishing), pp. 423-445
2017
-
Design and Characterization of Corn Starch Edible Films Including Beeswax and Natural Antimicrobials
Food and Bioprocess Technology, Vol. 10, Núm. 1, pp. 103-114
-
Physicochemical and antimicrobial characterization of beeswax–starch food-grade nanoemulsions incorporating natural antimicrobials
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 18, Núm. 12
2015
-
Mecanismos de resistencia en la interacción fruto-patógeno en poscosecha
Revista Chapingo, Serie Horticultura, Vol. 21, Núm. 3, pp. 185-198