- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Universidade Federal da Paraíba](/img/noimage_org.png)
Universidade Federal da Paraíba
João Pessoa, BrasilPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidade Federal da Paraíba (5)
2023
-
Effect of citral nanoemulsion on the inactivation of Listeria monocytogenes and sensory properties of fresh-cut melon and papaya during storage
International Journal of Food Microbiology, Vol. 384
-
Effect of digestible versus non-digestible citral nanoemulsions on human gut microorganisms: An in vitro digestion study
Food Research International, Vol. 173
2021
2020
-
The FLUXNET2015 dataset and the ONEFlux processing pipeline for eddy covariance data
Scientific data, Vol. 7, Núm. 1, pp. 225
2019
-
Effects of probiotics on the content and bioaccessibility of phenolic compounds in red pitaya pulp
Food Research International, Vol. 126