- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de KU Leuven](/img/noimage_org.png)
KU Leuven
Lovaina, BélgicaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de KU Leuven (7)
2022
-
Global urban environmental change drives adaptation in white clover
Science (New York, N.Y.), Vol. 375, Núm. 6586, pp. 1275-1281
2021
-
Benchmarking plant diversity of Palaearctic grasslands and other open habitats
Journal of Vegetation Science, Vol. 32, Núm. 4
2020
-
TRY plant trait database – enhanced coverage and open access
Global Change Biology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 119-188
2011
-
Metabolic characterization of tomato fruit during preharvest development, ripening, and postharvest shelf-life
Postharvest Biology and Technology, Vol. 62, Núm. 1, pp. 7-16
2009
-
Recent developments in the use of modified atmosphere packaging for freshcut fruits and vegetables
Stewart Postharvest Review, Vol. 5, Núm. 4, pp. 1-11
2006
-
Gully Erosion in Europe
Soil Erosion in Europe (John Wiley and Sons Ltd.), pp. 515-536
2004
-
Assessment of sidewall erosion in large gullies using multi-temporal DEMs and logistic regression analysis
Geomorphology, Vol. 58, Núm. 1-4, pp. 305-321