Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Capítulos de Libro (8) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2015
-
Advanced technologies for the improvement of spray application techniques in Spanish viticulture: An overview
Environmentally Sustainable Viticulture: Practices and Practicality (Apple Academic Press), pp. 181-208
-
Afterword
Regulating Safety of Traditional and Ethnic Foods (Elsevier Inc.), pp. 487
-
Análisis de ecotoxicidad de acolchados biodegradables mediante cultivo in vitro de lechuga, Lactuca sativa cv. Trocadero
XI Reunión de la Sociedad Española de Cultivo in Vitro de Tejidos Vegetales (Fundación Universidad Empresa de Valencia)
-
Carotenoids in Nonthermally Treated Fruit Juices
Processing and Impact on Active Components in Food (Elsevier Inc.), pp. 637-642
-
Cereal yield in Mediterranean-type environments: Challenging the paradigms on terminal drought, the adaptability of barley vs wheat and the role of nitrogen fertilization
Crop Physiology: Applications for Genetic Improvement and Agronomy: Second Edition (Elsevier Inc.), pp. 141-158
-
Genetic and environmental effects on crop development determining adaptation and yield
Crop Physiology: Applications for Genetic Improvement and Agronomy: Second Edition (Elsevier Inc.), pp. 285-319
-
Implementación de TIC (redes sociales, correo electrónico, plataformas universitarias) dentro de un máster interuniversicario como herramientas para favorecer la comunicación y el aprendizaje de los alumnos
Buenas prácticas en la docencia universitaria con apoyo de TIC: experiencias en 2015 (Prensas de la Universidad de Zaragoza), pp. 61-66
-
Natural regeneration after harvesting
Routledge Handbook of Forest Ecology (Taylor and Francis), pp. 371-384