Publicaciones (202) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. A polymorphism in the stearoyl-CoA desaturase gene promoter increases monounsaturated fatty acid content in dry-cured ham

    Meat Science, Vol. 106, pp. 38-43

  2. A polymorphism in the stearoyl-CoA desaturase gene promoter influences monounsaturated fatty acid content of Duroc × Iberian hams

    Spanish journal of agricultural research, Vol. 13, Núm. 4

  3. Aplicación da análise custo-beneficio para a avaliación ex-post da política pública agraria: Intervencións dos fondos estruturais para o período 2000-2008 en España

    Revista galega de economía: Publicación Interdisciplinar da Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais, Vol. 24, Núm. 3, pp. 65-82

  4. Applying extracellular vesicles based therapeutics in clinical trials - An ISEV position paper

    Journal of Extracellular Vesicles, Vol. 4, Núm. 1

  5. Clinical response to pandemic h1n1 influenza virus from a fatal and mild case in ferrets Influenza viruses

    Virology Journal, Vol. 12, Núm. 1

  6. Comparison of objective measures of pork colour traits during ageing of the longissimus muscle from pigs housed organically and conventionally

    Animal Production Science, Vol. 55, Núm. 4, pp. 494-500

  7. Comparison of two treatment strategies for cows with metritis in high-risk lactating dairy cows

    Theriogenology, Vol. 83, Núm. 8, pp. 1344-1351

  8. Cross-species infectivity of H3N8 influenza virus in an experimental infection in swine

    Journal of Virology, Vol. 89, Núm. 22, pp. 11190-11202

  9. Efecto de la categoría comercial y del tiempo de maduración en vacío sobre la calidad instrumental del lomo de raza duroc

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  10. Efectos aditivos, dominantes y epistáticos de los genes SCD y LEPR sobre el contenido y la composición de la grasa en cerdo

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  11. Efectos del uso de lonas térmicas de polipropileno en naves de destete durante el invierno

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  12. Effect of slurry dilution, structural carbohydrates, and exogenous archaea supply on in vitro anaerobe fermentation and methanogens population of swine slurry

    Environmental Progress and Sustainable Energy, Vol. 34, Núm. 1, pp. 54-64

  13. Effects of crude protein level in the concentrate and time allotment on pasture on milk yield, urinary nitrogen, and purine derivative excretion in lactating Latxa ewes

    Animal Production Science, Vol. 55, Núm. 8, pp. 1025-1029

  14. Evaluación del uso de marcadores genéticos en la predicción del valor genético del contenido y composición de la grasa intramuscular en cerdo

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  15. Evolución a lo largo del ciclo de puesta del contenido de ácidos grasos omega-3 en huevos enriquecidos de producción ecológica

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 111, Núm. 2, pp. 142-153

  16. Evolución de las poblaciones intestinales de arqueas en ganado porcino de cebo: Efecto del nivel de proteína y fibra de la ración

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  17. Expression profiling of the GBP1 gene as a candidate gene for porcine reproductive and respiratory syndrome resistance

    Animal Genetics, Vol. 46, Núm. 6, pp. 599-606

  18. Genetic diversity of pig breeds on ten production quantitative traits loci

    Cytology and Genetics, Vol. 49, Núm. 5, pp. 299-307

  19. Identification of signatures of selection for intramuscular fat and backfat thickness in two Duroc populations

    Journal of Animal Science, Vol. 93, Núm. 7, pp. 3292-3302

  20. Impact of the use of β-lactam antimicrobials on the emergence of Escherichia coli isolates resistant to cephalosporins under standard pig-rearing conditions

    Applied and Environmental Microbiology, Vol. 81, Núm. 5, pp. 1782-1787