OLGA
MARTIN BELLOSO
CU
![Foto de OLGA](/img/nophoto.png)
![Foto de Universidad Autónoma de Ciudad Juárez](/img/noimage_org.png)
Universidad Autónoma de Ciudad Juárez
Ciudad Juárez, MéxicoPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Autónoma de Ciudad Juárez (4)
2011
-
Influence of whole and fresh-cut mango intake on plasma lipids and antioxidant capacity of healthy adults
Food Research International, Vol. 44, Núm. 5, pp. 1386-1391
2008
-
Bio-preservation of fresh-cut tomatoes using natural antimicrobials
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 5, pp. 1047-1055
-
Microencapsulation of cinnamon leaf (Cinnamomum zeylanicum) and garlic (Allium sativum) oils in β-cyclodextrin
Journal of Inclusion Phenomena and Macrocyclic Chemistry, Vol. 60, Núm. 3-4, pp. 359-368
-
Natural antimicrobial agents incorporated in active packaging to preserve the quality of fresh fruits and vegetables
Stewart Postharvest Review, Vol. 4, Núm. 3