Publicaciones en las que colabora con Inmaculada Recasens Guinjuan (7)

2004

  1. El corazón pardo en peras: conocimientos actuales y sistemas de prevención

    Fruticultura profesional, Núm. 145, pp. 23-34

2000

  1. Changes in aroma quality of 'Golden Delicious' apples after storage at different oxygen and carbon dioxide concentrations

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 3, pp. 311-324

1999

  1. Efecto del sistema de riego en la coloración de los frutos, contenido de antocianos y actividad de la fenilalanina amonioliasa (PAL), en manzanas cv. "starking delicious"

    Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 14, Núm. 1, pp. 157-172

  2. Effect of different CA conditions on aroma and quality of golden delicious apples

    Journal of Food Quality, Vol. 22, Núm. 5, pp. 583-597

  3. Harvest maturity related changes in the cold-induced activation of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid metabolism in Granny Smith apples

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 3, pp. 223-228

1992

  1. Effects of ethylene removal on 'Starking Delicious' apple quality in controlled atmosphere storage

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 2, Núm. 2, pp. 101-108

1991

  1. El etileno en la maduración y post-recolección de frutos y hortalizas

    Lérida : Sociedad Española de Fisiología Vegetal, Sección de Maduración y Post- recolección, 1991