Publicaciones en las que colabora con ROGER ROS FREIXEDES (23)
2022
-
Transcriptome shifts triggered by vitamin A and SCD genotype interaction in Duroc pigs
BMC Genomics, Vol. 23, Núm. 1
2021
-
A sequence variant in the diacylglycerol O-acyltransferase 2 gene influences palmitoleic acid content in pig muscle
Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1
-
Antagonistic maternal and direct effects of the leptin receptor gene on body weight in pigs
PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 1 January
-
Circulating non-esterified fatty acids as biomarkers for fat content and composition in pigs
Animals, Vol. 11, Núm. 2, pp. 1-11
-
Leptin receptor and fatty acid desaturase-2 gene variants affect fat, color and production profile of dry-cured hams
Meat Science, Vol. 173
-
The effect of the SCD genotype on litter size and weight at weaning
Livestock Science, Vol. 254
2018
-
Carcass lean-yield effects on the fatty acid and amino acid composition of Duroc pork and its technological quality after vacuum-aging
Animal Production Science, Vol. 58, Núm. 12, pp. 2335-2343
2017
-
Triennial growth and development symposium: Genetics and breeding for intramuscular fat and oleic acid content in pigs
Journal of Animal Science, Vol. 95, Núm. 5, pp. 2261-2271
2016
-
Genetic marker discovery in complex traits: A field example on fat content and composition in pigs
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 17, Núm. 12
-
Genome-wide association study singles out SCD and LEPR as the two main loci influencing intramuscular fat content and fatty acid composition in duroc pigs
PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 3
-
Relationship between perilipin genes polymorphisms and growth, carcass and meat quality traits in pigs
Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 133, Núm. 1, pp. 24-30
2015
-
Efecto de la categoría comercial y del tiempo de maduración en vacío sobre la calidad instrumental del lomo de raza duroc
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
-
Efectos aditivos, dominantes y epistáticos de los genes SCD y LEPR sobre el contenido y la composición de la grasa en cerdo
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
-
Evaluación del uso de marcadores genéticos en la predicción del valor genético del contenido y composición de la grasa intramuscular en cerdo
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
-
Relación entre los ácidos grasos no esterificados del plasma sanguíneo y la grasa intramuscular en cerdos duroc
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
2014
-
A functional variant in the stearoyl-CoA desaturase gene promoter enhances fatty acid desaturation in pork
PLoS ONE, Vol. 9, Núm. 1
-
Genetic correlations of intramuscular fat content and fatty acid composition among muscles and with subcutaneous fat in Duroc pigs
Journal of Animal Science, Vol. 92, Núm. 12, pp. 5417-5425
2013
-
Asociación de un polimorfismo en el gen PLIN2 con caracteres de crecimiento en cerdos Duroc
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Diferencias en la actividad desaturasa y elongasa entre tejidos y genotipos de cerdos Duroc
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Mejora del contenido de grasa intramuscular y ácido oleico en porcino
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 166, pp. 6-7