ISABEL ANDREA
ODRIOZOLA SERRANO
CON
![Foto de ISABEL ANDREA](/img/nophoto.png)
![Foto de Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo](/img/noimage_org.png)
Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo
Hermosillo, MéxicoPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo (4)
2018
-
The Effect of Sodium Carboxymethylcellulose on the Stability and Bioaccessibility of Anthocyanin Water-in-Oil-in-Water Emulsions
Food and Bioprocess Technology, Vol. 11, Núm. 12, pp. 2229-2241
2013
2009
-
Effect of minimal processing on bioactive compounds and antioxidant activity of fresh-cut 'Kent' mango (Mangifera indica L.)
Postharvest Biology and Technology, Vol. 51, Núm. 3, pp. 384-390
2008
-
Bio-preservation of fresh-cut tomatoes using natural antimicrobials
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 5, pp. 1047-1055