- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Departament
María Jesús
Rodríguez Yoldi
María Jesús Rodríguez Yoldi-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (11)
2024
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Effect of virgin olive oil as spreadable preparation on atherosclerosis compared to dairy butter in Apoe-deficient mice
Journal of Physiology and Biochemistry
2022
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Anti-Inflammatory and Chondroprotective Effects Induced by Phenolic Compounds from Onion Waste Extracts in ATDC-5 Chondrogenic Cell Line
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 12
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Unveiling the Antioxidant Therapeutic Functionality of Sustainable Olive Pomace Active Ingredients
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 5
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Valorization of Onion Waste by Obtaining Extracts Rich in Phenolic Compounds and Feasibility of Its Therapeutic Use on Colon Cancer
Antioxidants, Vol. 11, Núm. 4
2021
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Phenolic-rich extracts from avocado fruit residues as functional food ingredients with antioxidant and antiproliferative properties
Biomolecules, Vol. 11, Núm. 7
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Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications
Food and Bioproducts Processing, Vol. 128, pp. 247-258
2019
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Evaluation of the anticancer effect of maltodextrin-encapsulated peach and apple extracts
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Protective effect of maltodextrin-encapsulated cucumber and red pepper extracts on an intestinal barrier model
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
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Redvalue: cooperación transfronteriza para la revalorización de residuos vegetales
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
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eGestión: Experiencia en el Grado en Nutrición Humana y Dietética
La difusión de la innovación docente: retos y reflexiones
2017
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Experiencia de organización de prácticas a través de Moodle en el Grado en Nutrición Humana y Dietética
Buenas prácticas en la docencia universitaria con apoyo de TIC: experiencias en 2016 (Prensas de la Universidad de Zaragoza), pp. 57-61