- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Departamento
![Foto de Eva Cristina](/img/nophoto.png)
Eva Cristina
Correa Hernando
Publicaciones en las que colabora con Eva Cristina Correa Hernando (4)
2004
-
Aplicación de una nariz electrónica para la medida de aromas emitidos por manzanas cv. Fuji conservadas con diferentes tecnologías
Fruticultura profesional, Núm. 141, pp. 5-12
-
Characterization of Fuji Apples from Different Harvest Dates and Storage Conditions from Measurements of Volatiles by Gas Chromatography and Electronic Nose
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 52, Núm. 10, pp. 3069-3076
-
Erratum: Characterization of Fuji apples from different harvest dates and storage conditions from measurements of volatiles by gas chromatography and electronic nose (Journal of Agricultural and Food Chemistry (2004) 52 (3069))
Journal of Agricultural and Food Chemistry
2002
-
Calibración de una nariz electrónica tipo QCM y relación con las especificaciones para la calidad de pera
IV Congreso Ibérico de Ciencias Hortícolas: Cáceres, 7-11 de mayo, 2001