- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Departamento
![Foto de - Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments](/img/noimage.png)
![Foto de Universidad de Córdoba](/img/noimage_org.png)
Universidad de Córdoba
Córdoba, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Córdoba (6)
2022
-
Evaluation of water-assisted UV-C light and its additive effect with peracetic acid for the inactivation of Listeria monocytogenes, Salmonella enterica and murine norovirus on whole and fresh-cut strawberries during shelf-life
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 13, pp. 5660-5669
2020
-
Microbial interaction between Salmonella enterica and main postharvest fungal pathogens on strawberry fruit
International Journal of Food Microbiology, Vol. 320
2019
-
Red Nacional de Excelencia en Nanotecnología y Alimentación (FOOD) E-9: creando sinergias en investigación, formación y divulgación científica
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
2018
-
Interacción metabiótica entre "Salmonella enterica" y los principales mohos causantes de podredumbre en fresas
Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018
2012
-
Food contaminanants
Comprehensive Sampling and Sample Preparation (Elsevier Inc.), pp. 381-412
-
Food contaminanants
Comprehensive Sampling and Sample Preparation: Analytical Techniques for Scientists (Elsevier), pp. 381-412