Departamento
- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Capítulos de Libro (4) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2013
-
La tecnologia d'aliments a l'ETSEA
L'Escola Técnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida, 1972-2012: un valor al servei de la societat (Fundació Pública Institut d'Estudis Ilerdencencs), pp. 223-238
-
Non-thermal Processing Technologies
Food Safety Management: A Practical Guide for the Food Industry (Elsevier), pp. 443-465
-
Other moulds and mycotoxins
GUIDE TO FOODBORNE PATHOGENS, 2ND EDITION (BLACKWELL SCIENCE PUBL), pp. 284-302
-
Postcollita: l'ETSEA amb la fruita de qualitat
L'Escola Técnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida, 1972-2012: un valor al servei de la societat (Fundació Pública Institut d'Estudis Ilerdencencs), pp. 209-222