- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Universidad Nacional de Villa María](/img/noimage_org.png)
Universidad Nacional de Villa María
Villa María, ArgentinaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Nacional de Villa María (4)
2023
-
Effect of pasteurization on color, ascorbic acid and lycopene of crushed tomato: A computational study with experimental validation
Journal of Food Engineering, Vol. 337
-
Raspberry pulp pasteurization: Computational fluid dynamics modeling and experimental validation of color and bioactive compound retention
Journal of Food Process Engineering, Vol. 46, Núm. 1
2021
-
Kinetic Modeling of Thermal Degradation of Color, Lycopene, and Ascorbic Acid in Crushed Tomato
Food and Bioprocess Technology, Vol. 14, Núm. 2, pp. 324-333
2020
-
Thermal processing of raspberry pulp: Effect on the color and bioactive compounds
Food and Bioproducts Processing, Vol. 124, pp. 469-477