- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición](/img/noimage_org.png)
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (6)
2022
2021
-
The front labelling of food: Nutritional traffic lights, nutri-score and others
European Food and Feed Law Review, Vol. 16, Núm. 2, pp. 104-111
2020
-
In vitro bioaccessibility of isoflavones from a soymilk-based beverage as affected by thermal and non-thermal processing
Innovative Food Science and Emerging Technologies, Vol. 66
2016
-
Food matrix and processing influence on carotenoid bioaccessibility and lipophilic antioxidant activity of fruit juice-based beverages
Food and Function, Vol. 7, Núm. 1, pp. 380-389
2015
-
Impact of food matrix and processing on the in vitro bioaccessibility of vitamin C, phenolic compounds, and hydrophilic antioxidant activity from fruit juice-based beverages
Journal of Functional Foods, Vol. 14, pp. 33-43