Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Publicaciones (131) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2002
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A method based on high-frequency temperature measurements to estimate the sensible heat flux avoiding the height dependence
Water Resources Research, Vol. 38, Núm. 6, pp. 20-1-20-9
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A priori parameterisation of the CERES soil-crop models and tests against several European data sets
Agronomie, Vol. 22, Núm. 2, pp. 119-132
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A reformulation of entropy in the presence of indistinguishability operators
Fuzzy Sets and Systems, Vol. 128, Núm. 2, pp. 185-196
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Actividad de transglutaminasa en el proceso de productos cárnicos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 81-86
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Aggressive chemical mimicry of moth pheromones by a bolas spider: How does this specialist predator attract more than one species of prey?
Chemoecology, Vol. 12, Núm. 2, pp. 99-105
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Al(III) and Fe(III) binding by humic substances in freshwaters, and implications for trace metal speciation
Geochimica et Cosmochimica Acta, Vol. 66, Núm. 18, pp. 3211-3224
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Anatomicohistological characteristics of the genital tubular organs of the female brush-tailed porcupine (Atherurus africanus, Gray 1842) from Gabon
Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 31, Núm. 6, pp. 355-361
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Antagonistic activity of penicillium oxalicum corrie and thom, penicillium decumbens thom and trichoderma harzianum rifai isolates against fungi, bacteria and insects in vitro
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 19, Núm. 2, pp. 99-103
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Análisis de la evapotranspiración a escala local y regional en Cataluña
Ingeniería del agua, Vol. 9, Núm. 1, pp. 59-72
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Análisis de sensibilidad sobre la rentabilidad financiera de choperas de Huesca y Lérida
Revista Montes, Núm. 69, pp. 25-32
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Aptitud del agua caliente para su uso en agricultura de regadío
Ingeniería del agua, Vol. 9, Núm. 2, pp. 163-170
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Aspectos básicos del metabolismo ruminal del nitrógeno
PR: pequeños rumiantes, Vol. 3, Núm. 3, pp. 14-25
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Aspergillus flavus, Aspergillus niger, and Penicillium corylophilum spoilage prevention of bakery products by means of weak-acid preservatives
Journal of Food Science, Vol. 67, Núm. 6, pp. 2271-2277
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Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 13, pp. 1490-1496
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Caecotrophes intake in growing rabbits estimated either from urinary excretion of purine derivatives or from direct measurement using animals provided with a neck collar: Effect of type and level of dietary carbohydrate
Animal Science, Vol. 74, Núm. 1, pp. 135-144
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Canales de desagüe vegetados como una medida de control de la erosión en viñedo en clima mediterráneo
Geórgica: revista del espacio rural, Núm. 9, pp. 37-54
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Capacidad de inducción metabólica de las verduras más consumidas habitualmente
ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 9, Núm. 4, pp. 91-95
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Changes in the HPLC phenolic profile of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. Cv. Arbequina) grown under different deficit irrigation strategies
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 19, pp. 5349-5354
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Chlorotrimethylsilane: A suitable reagent for the synthesis of chlorohydrin esters
Journal of Organic Chemistry, Vol. 67, Núm. 24, pp. 8631-8634
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Combined effects of weak acid preservatives, pH and water activity on growth of Eurotium species on a sponge cake
International Journal of Food Microbiology, Vol. 76, Núm. 1-2, pp. 39-46