Publicaciones (131) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2002

  1. A method based on high-frequency temperature measurements to estimate the sensible heat flux avoiding the height dependence

    Water Resources Research, Vol. 38, Núm. 6, pp. 20-1-20-9

  2. A priori parameterisation of the CERES soil-crop models and tests against several European data sets

    Agronomie, Vol. 22, Núm. 2, pp. 119-132

  3. A reformulation of entropy in the presence of indistinguishability operators

    Fuzzy Sets and Systems, Vol. 128, Núm. 2, pp. 185-196

  4. Actividad de transglutaminasa en el proceso de productos cárnicos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 335, pp. 81-86

  5. Aggressive chemical mimicry of moth pheromones by a bolas spider: How does this specialist predator attract more than one species of prey?

    Chemoecology, Vol. 12, Núm. 2, pp. 99-105

  6. Al(III) and Fe(III) binding by humic substances in freshwaters, and implications for trace metal speciation

    Geochimica et Cosmochimica Acta, Vol. 66, Núm. 18, pp. 3211-3224

  7. Anatomicohistological characteristics of the genital tubular organs of the female brush-tailed porcupine (Atherurus africanus, Gray 1842) from Gabon

    Anatomia, Histologia, Embryologia, Vol. 31, Núm. 6, pp. 355-361

  8. Antagonistic activity of penicillium oxalicum corrie and thom, penicillium decumbens thom and trichoderma harzianum rifai isolates against fungi, bacteria and insects in vitro

    Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 19, Núm. 2, pp. 99-103

  9. Análisis de la evapotranspiración a escala local y regional en Cataluña

    Ingeniería del agua, Vol. 9, Núm. 1, pp. 59-72

  10. Análisis de sensibilidad sobre la rentabilidad financiera de choperas de Huesca y Lérida

    Revista Montes, Núm. 69, pp. 25-32

  11. Aptitud del agua caliente para su uso en agricultura de regadío

    Ingeniería del agua, Vol. 9, Núm. 2, pp. 163-170

  12. Aspectos básicos del metabolismo ruminal del nitrógeno

    PR: pequeños rumiantes, Vol. 3, Núm. 3, pp. 14-25

  13. Aspergillus flavus, Aspergillus niger, and Penicillium corylophilum spoilage prevention of bakery products by means of weak-acid preservatives

    Journal of Food Science, Vol. 67, Núm. 6, pp. 2271-2277

  14. Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 13, pp. 1490-1496

  15. Caecotrophes intake in growing rabbits estimated either from urinary excretion of purine derivatives or from direct measurement using animals provided with a neck collar: Effect of type and level of dietary carbohydrate

    Animal Science, Vol. 74, Núm. 1, pp. 135-144

  16. Canales de desagüe vegetados como una medida de control de la erosión en viñedo en clima mediterráneo

    Geórgica: revista del espacio rural, Núm. 9, pp. 37-54

  17. Capacidad de inducción metabólica de las verduras más consumidas habitualmente

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 9, Núm. 4, pp. 91-95

  18. Changes in the HPLC phenolic profile of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. Cv. Arbequina) grown under different deficit irrigation strategies

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 50, Núm. 19, pp. 5349-5354

  19. Chlorotrimethylsilane: A suitable reagent for the synthesis of chlorohydrin esters

    Journal of Organic Chemistry, Vol. 67, Núm. 24, pp. 8631-8634

  20. Combined effects of weak acid preservatives, pH and water activity on growth of Eurotium species on a sponge cake

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 76, Núm. 1-2, pp. 39-46