![Foto de Josep](/img/nophoto.png)
Josep
Usall Rodié
Publicaciones en las que colabora con Josep Usall Rodié (6)
2008
-
Effect of biocontrol agents Candida sake and Pantoea agglomerans on Penicillium expansum growth and patulin accumulation in apples
International Journal of Food Microbiology, Vol. 122, Núm. 1-2, pp. 61-67
2002
-
Conservación y clasificación: Guía de aplicación del sistema de análisis de peligros y puntos de control crítico (HACCP) en las centrales frutícolas
Fruticultura profesional, Núm. 129, pp. 5-14
1998
-
Biological control of major postharvest pathogens on apple with Candida sake
International Journal of Food Microbiology, Vol. 40, Núm. 1-2, pp. 9-16
-
Ecophysiological responses of the biocontrol yeast Candida sake to water, temperature and pH stress
Journal of Applied Microbiology, Vol. 84, Núm. 2, pp. 192-200
1993
-
Imazalil resistant Penicillium isolates from Spanish apple packinghouses
Mycopathologia, Vol. 123, Núm. 1, pp. 27-33
1991
-
Tolerance of Penicillium expansum to postharvest fungicide treatments in apple packingshouses in Lerida (Spain)
Mycopathologia, Vol. 113, Núm. 1, pp. 15-18