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MARIA PAZ
ROMERO FABREGAT
CU
Proyectos vigentes
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Nuevos alimentos funcionales basados en cebada
MARIA PAZ ROMERO FABREGAT
Proyectos finalizados
2020
2015
2012
- Aceite de oliva virgen y funcionalidad de la HDL. Optimización de la composición fenólica del aceite y evaluación de la biodisponibilidad
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Un estudi comparatiu plurianual per a l'avaluació de la composició, qualitat nutricional i perfil organolèptic de l'oli d'oliva verge obtingut d'olives cultivades a la província de Lleida mitjançant tècniques de producció ecològica i tècniques tradicionals
MARIA PAZ ROMERO FABREGAT
2010
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Metabolismo de clorofilas y fenoles en frutos de olivo: implicación en el perfil intrínseco de componentes menores del aceite de oliva virgen. Estudio de la fracción fenólica
MARIA PAZ ROMERO FABREGAT
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Lesión peroxidativa proteica en tejidos neuronales; żUn efecto indeseable del suplemento dietario con ácidos grasos omega-3?
MANUEL PORTERO OTIN