- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Departamento
Christian
Larrigaudière
Publicaciones en las que colabora con Christian Larrigaudière (8)
2011
-
Postharvest quality and chilling injury of plums: benefits of 1-methylcyclopropene
Spanish journal of agricultural research, Vol. 9, Núm. 2, pp. 554-564
2007
-
Chilling injury as related to climacteric behaviour in plums
ADVANCES IN PLANT ETHYLENE RESEARCH
2006
-
Improvement of storability and shelf-life of "Blackamber" plums treated with 1-methylcyclopropene
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 12, Núm. 5, pp. 437-443
2004
-
El corazón pardo en peras: conocimientos actuales y sistemas de prevención
Fruticultura profesional, Núm. 145, pp. 23-34
1999
-
Efecto del sistema de riego en la coloración de los frutos, contenido de antocianos y actividad de la fenilalanina amonioliasa (PAL), en manzanas cv. "starking delicious"
Investigación agraria. Producción y protección vegetales, Vol. 14, Núm. 1, pp. 157-172
-
Harvest maturity related changes in the cold-induced activation of 1-aminocyclopropane-1-carboxylic acid metabolism in Granny Smith apples
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 3, pp. 223-228
1998
-
Avances técnicos en Atmósfera Controlada
Horticultura internacional, Núm. 21, pp. 66-69
1997
-
Effect of low-oxygen atmospheres on quality and superficial scald of Topred apples
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 3, Núm. 3, pp. 203-211