Publicaciones en las que colabora con Guillermo Ripoll García (34)

2022

  1. Insights into the role of major bioactive dietary nutrients in lamb meat quality: a review

    Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol. 13, Núm. 1

2020

  1. Actitudes de los consumidoresde carne de cerdo en el norestede España y Portugal

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 288, pp. 52-60

2013

  1. Effects of finishing period length with vitamin E supplementation and alfalfa grazing on carcass color and the evolution of meat color and the lipid oxidation of light lambs

    Meat Science, Vol. 93, Núm. 4, pp. 906-913

  2. Producción de carne bovina de calidad diferenciada en el marco de un programa de conservación de la raza Serrana de Teruel

    Animal Genetic Resources Information = Bulletin de information sur les ressources génétiques animales = Boletín de información sobre recursos genéticos animales, Núm. 53, pp. 147-155

2012

  1. Does forage type (grazing vs. hay) fed to ewes before and after lambing affect suckling lambs performance, meat quality and consumer purchase intention?

    Small Ruminant Research, Vol. 104, Núm. 1-3, pp. 1-9

  2. Efecto del sexo y la explotación sobre la calidad de la canal y de la carne del cordero lechal de raza Ojinegra

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 4, pp. 522-536