- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Centro
![Foto de - Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)](/img/noimage.png)
![Foto de Universidade Federal de Lavras](/img/noimage_org.png)
Universidade Federal de Lavras
Lavras, BrasilPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidade Federal de Lavras (5)
2022
-
Termite sensitivity to temperature affects global wood decay rates
Science (New York, N.Y.), Vol. 377, Núm. 6613, pp. 1440-1444
2021
-
Influence of lipid nanoparticle physical state on β-carotene stability kinetics under different environmental conditions
Food and Function, Vol. 12, Núm. 2, pp. 840-851
2020
-
Antimicrobial Kinetics of Nanoemulsions Stabilized with Protein:Pectin Electrostatic Complexes
Food and Bioprocess Technology, Vol. 13, Núm. 11, pp. 1893-1907
-
TRY plant trait database – enhanced coverage and open access
Global Change Biology, Vol. 26, Núm. 1, pp. 119-188
-
The lipid type affects the in vitro digestibility and β-carotene bioaccessibility of liquid or solid lipid nanoparticles
Food Chemistry, Vol. 311