Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Artículos (103) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2001
-
A new simple method for estimating monthly and daily solar radiation. Performance and comparison with other methods at Lleida (NE Spain); a semiarid climate
Theoretical and Applied Climatology, Vol. 69, Núm. 3-4, pp. 231-238
-
A qualitative quick-test for detection of herbicide resistance to tribenuron-methyl in Papaver rhoeas
Weed Research, Vol. 41, Núm. 6, pp. 523-534
-
A within-breed comparison of RYR1 pig genotypes for performance, feeding behaviour, and carcass, meat and fat quality traits
Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 118, Núm. 6, pp. 417-427
-
Age and growth of Pontinus kuhlii (Bowdich, 1825) in the Canary Islands
Scientia Marina, Vol. 65, Núm. 4, pp. 259-267
-
Alojamientos e instalaciones ganaderas.
MG Mundo ganadero, Núm. 134, pp. 32-35
-
Altered diltiazem metabolism in the neonatal rabbit following intra-uterine chronic exposure to diltiazem
Xenobiotica, Vol. 31, Núm. 4, pp. 177-185
-
An improved rainfall erosivity index obtained from experimental interrill soil losses in soils with a mediterranean climate
Catena, Vol. 43, Núm. 4, pp. 293-305
-
Analytical characteristics of virgin olive oil from young trees (Arbequina cultivar) growing under linear irrigation strategies
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 78, Núm. 8, pp. 843-849
-
Aparición de imágenes radar de satélite a la cartografía de la vegetación en zonas boreales
Revista de teledetección: Revista de la Asociación Española de Teledetección, Núm. 16, pp. 37-40
-
Assessing genotypic variability for plant development in spring and winter triticale
Cereal Research Communications, Vol. 29, Núm. 3-4, pp. 359-366
-
Autoecología de los hayedos catalanes
Investigación agraria. Sistemas y recursos forestales, Vol. 10, Núm. 1, pp. 21-42
-
Beer consumption and changes in stability of human serum proteins
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 3, pp. 1441-1445
-
Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3685-3690
-
Calidad biológica (BMWP') de las aguas del río Cinca (Huesca)
Limnetica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 107-113
-
Caracterización geográfica de los aceites de oliva vírgenes de la denominación de origen protegida "Les Garrigues" por su perfil de ácidos grasos
Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 1, pp. 26-32
-
Características a mejorar en los tractores agrícolas fruteros
Vida rural, Núm. 135, pp. 50-54
-
Changes in the phenolic composition of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under linear irrigation strategies
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 11, pp. 5502-5508
-
Chlorotrimethylsilane as a reagent for gas chromatographic analysis of fats and oils
Journal of Chromatography A, Vol. 918, Núm. 1, pp. 227-232
-
Comparación de la eficacia de distintos productos químicos aplicados mediante tratamiento aéreo en el control del muérdago (Viscum album) sobre Pinus halapensis
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 27, Núm. 3, pp. 383-388
-
Comparative contents of dietary fiber, total phenolics, and minerals in persimmons and apples
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 952-957