Artículos (103) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. A new simple method for estimating monthly and daily solar radiation. Performance and comparison with other methods at Lleida (NE Spain); a semiarid climate

    Theoretical and Applied Climatology, Vol. 69, Núm. 3-4, pp. 231-238

  2. A qualitative quick-test for detection of herbicide resistance to tribenuron-methyl in Papaver rhoeas

    Weed Research, Vol. 41, Núm. 6, pp. 523-534

  3. A within-breed comparison of RYR1 pig genotypes for performance, feeding behaviour, and carcass, meat and fat quality traits

    Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 118, Núm. 6, pp. 417-427

  4. Age and growth of Pontinus kuhlii (Bowdich, 1825) in the Canary Islands

    Scientia Marina, Vol. 65, Núm. 4, pp. 259-267

  5. Alojamientos e instalaciones ganaderas.

    MG Mundo ganadero, Núm. 134, pp. 32-35

  6. Altered diltiazem metabolism in the neonatal rabbit following intra-uterine chronic exposure to diltiazem

    Xenobiotica, Vol. 31, Núm. 4, pp. 177-185

  7. An improved rainfall erosivity index obtained from experimental interrill soil losses in soils with a mediterranean climate

    Catena, Vol. 43, Núm. 4, pp. 293-305

  8. Analytical characteristics of virgin olive oil from young trees (Arbequina cultivar) growing under linear irrigation strategies

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 78, Núm. 8, pp. 843-849

  9. Aparición de imágenes radar de satélite a la cartografía de la vegetación en zonas boreales

    Revista de teledetección: Revista de la Asociación Española de Teledetección, Núm. 16, pp. 37-40

  10. Assessing genotypic variability for plant development in spring and winter triticale

    Cereal Research Communications, Vol. 29, Núm. 3-4, pp. 359-366

  11. Autoecología de los hayedos catalanes

    Investigación agraria. Sistemas y recursos forestales, Vol. 10, Núm. 1, pp. 21-42

  12. Beer consumption and changes in stability of human serum proteins

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 3, pp. 1441-1445

  13. Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3685-3690

  14. Calidad biológica (BMWP') de las aguas del río Cinca (Huesca)

    Limnetica, Vol. 20, Núm. 1, pp. 107-113

  15. Caracterización geográfica de los aceites de oliva vírgenes de la denominación de origen protegida "Les Garrigues" por su perfil de ácidos grasos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 1, pp. 26-32

  16. Características a mejorar en los tractores agrícolas fruteros

    Vida rural, Núm. 135, pp. 50-54

  17. Changes in the phenolic composition of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under linear irrigation strategies

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 11, pp. 5502-5508

  18. Chlorotrimethylsilane as a reagent for gas chromatographic analysis of fats and oils

    Journal of Chromatography A, Vol. 918, Núm. 1, pp. 227-232

  19. Comparación de la eficacia de distintos productos químicos aplicados mediante tratamiento aéreo en el control del muérdago (Viscum album) sobre Pinus halapensis

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 27, Núm. 3, pp. 383-388

  20. Comparative contents of dietary fiber, total phenolics, and minerals in persimmons and apples

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 952-957