Capítulos de Libro (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. Barley

    Crop Physiology Case Histories for Major Crops (Elsevier), pp. 164-195

  2. Biosorption of chemical species by Sargassum algal biomass: Equilibrium data, part I

    Handbook of Algal Science, Technology and Medicine (Elsevier), pp. 675-696

  3. Consideraciones finales

    Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 489-502

  4. Dietary Fiber in Fruits and Vegetables

    Food Engineering Series (Springer), pp. 123-152

  5. Fresh-cut fruits: Apples and pears

    Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce (Elsevier), pp. 487-494

  6. Fresh-cut fruits: Pineapple

    Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce (Elsevier), pp. 511-518

  7. Introducción

    Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 25-28

  8. La Miel

    Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 105-129

  9. Las obligaciones de los explotadores de empresas alimentarias en el mantenimiento de la salud pública y su responsabilidad respecto a la seguridad de los alimentos que comercializan

    Retos del derecho a la salud y de la salud pública en el siglo XXI (Thomson Reuters Aranzadi), pp. 213-245

  10. Las setas

    Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 247-281

  11. New Tools to Assess the Suitability of Physical Habitat (SPH) and the Weighted Usable Area (WUA) for Fishes

    Springer Water (Springer Nature), pp. 735-743

  12. No-Till Farming Systems to Reduce Nitrous Oxide Emissions and Increase Methane Uptake

    No-till Farming Systems for Sustainable Agriculture: Challenges and Opportunities (Springer International Publishing), pp. 319-335

  13. Photodegradation in Foods

    Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review (Elsevier), pp. 345-367

  14. Utilization of seaweed waste: Biosorption of toxic compounds onto invasive seaweed and seaweed wastes

    Sustainable Seaweed Technologies: Cultivation, Biorefinery, and Applications (Elsevier), pp. 613-639

  15. Wheat

    Crop Physiology Case Histories for Major Crops (Elsevier), pp. 98-163