Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Capítulos de Libro (15) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2020
-
Barley
Crop Physiology Case Histories for Major Crops (Elsevier), pp. 164-195
-
Biosorption of chemical species by Sargassum algal biomass: Equilibrium data, part I
Handbook of Algal Science, Technology and Medicine (Elsevier), pp. 675-696
-
Consideraciones finales
Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 489-502
-
Dietary Fiber in Fruits and Vegetables
Food Engineering Series (Springer), pp. 123-152
-
Fresh-cut fruits: Apples and pears
Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce (Elsevier), pp. 487-494
-
Fresh-cut fruits: Pineapple
Controlled and Modified Atmospheres for Fresh and Fresh-Cut Produce (Elsevier), pp. 511-518
-
Introducción
Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 25-28
-
La Miel
Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 105-129
-
Las obligaciones de los explotadores de empresas alimentarias en el mantenimiento de la salud pública y su responsabilidad respecto a la seguridad de los alimentos que comercializan
Retos del derecho a la salud y de la salud pública en el siglo XXI (Thomson Reuters Aranzadi), pp. 213-245
-
Las setas
Los productos forestales no madereros en España: del monte a la industria (Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (INIA)), pp. 247-281
-
New Tools to Assess the Suitability of Physical Habitat (SPH) and the Weighted Usable Area (WUA) for Fishes
Springer Water (Springer Nature), pp. 735-743
-
No-Till Farming Systems to Reduce Nitrous Oxide Emissions and Increase Methane Uptake
No-till Farming Systems for Sustainable Agriculture: Challenges and Opportunities (Springer International Publishing), pp. 319-335
-
Photodegradation in Foods
Innovative Food Processing Technologies: A Comprehensive Review (Elsevier), pp. 345-367
-
Utilization of seaweed waste: Biosorption of toxic compounds onto invasive seaweed and seaweed wastes
Sustainable Seaweed Technologies: Cultivation, Biorefinery, and Applications (Elsevier), pp. 613-639
-
Wheat
Crop Physiology Case Histories for Major Crops (Elsevier), pp. 98-163