Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Publicaciones (70) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1993
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A NEW METHOD FOR THE MEASUREMENT OF HEIGHT AND DENSITY PROFILE OF SNOW BASED ON THE ATTENUATION OF ENVIRONMENTAL GAMMA-RADIOACTIVITY
INTERNATIONAL ASSOCIATION OF THEORETICAL AND APPLIED LIMNOLOGY - PROCEEDINGS, VOL 25, PT 1
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A PRELIMINARY GENETIC-ANALYSIS OF BARLEY ADAPTATION TO DROUGHT-PRONE ENVIRONMENTS IN NORTHERN SPAIN
DROUGHT TOLERANCE OF GRAINS IN THE MEDITERRANEAN AREA
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A rapid HPLC assay for zearalenone in laboratory cultures of Fusarium graminearum
Mycopathologia, Vol. 121, Núm. 1, pp. 27-32
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Antisenescence properties of guazatine in osmotically stressed oat leaves
Phytochemistry, Vol. 32, Núm. 4, pp. 785-788
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Applications of molecular biology techniques for the control of aflatoxin contamination
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9 Spec No, pp. 69-75
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BPL Buenas Prácticas de Laboratorio en microbiología de alimentos y aguas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 244, pp. 33-40
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Balanç hidroquímic d'una conca mediterrània en estat seminatural: El cas de La Riera d'Arbúcies
Acta geológica hispánica, Vol. 28, Núm. 1, pp. 55-64
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Barley tetrameric inhibitor of insect α-amylases. characterization of an allelic variant of the btai-cmb subunit
Journal of Cereal Science, Vol. 17, Núm. 2, pp. 107-113
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CARBON-ISOTOPE DISCRIMINATION, WATER-USE EFFICIENCY AND YIELD IN CEREALS - SOME CASES STUDY
DROUGHT TOLERANCE OF GRAINS IN THE MEDITERRANEAN AREA
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Calidad del aceite de oliva virgen "D.O. Borjas Blancas" (y II): Influencia del proceso de extracción. Recomendaciones técnicas
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 8, pp. 119-127
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Calidad del aceite de oliva virgen "D.O. Borjas Blancas": (I) Medio físico y cultivo: Proceso de elaboración
Alimentación, equipos y tecnología, Año 12, Núm. 7, pp. 97-103
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Caracterización fenológica y demográfica de "Abutilon theophrasti Medicus" como mala hierba introducida en el cultivo del maíz en Lleida
Actas / Sociedad Española de Malherbología, Congreso 1993, Lugo 1, 2 y 3 de diciembre de 1993
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Chemical composition of disturbed and undisturbed high-mountain lakes in the Pyrenees: A reference for acidified sites
Water Research, Vol. 27, Núm. 1, pp. 133-141
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Ciclo de producción en prados de siega altoaragoneses e influencia de la precipitación
XXXIII Reunión científica de la S.E.E.P.: actas : del 29 de marzo al 2 de abril de 1993, Ciudad Real (Castilla-La Mancha)
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Citrinin-producing capacity of Penicillium expansum strains from apple packinghouses of Lerida (Spain)
International Journal of Food Microbiology, Vol. 19, Núm. 2, pp. 153-156
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Comparación de los métodos “Complex” y “Valor pastoral” en prados de siega del Pirineo
XXXIII Reunión científica de la S.E.E.P.: actas : del 29 de marzo al 2 de abril de 1993, Ciudad Real (Castilla-La Mancha)
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Comparative study of the behaviour of experimental polyamide UF membranes. The effect of polyvinylpyrrolidone used as an additive
Journal of Membrane Science, Vol. 81, Núm. 1-2, pp. 31-42
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Contenido y evolución de 7 elementos químicos en el pimiento piquillo de Lodosa a lo largo de su desarrollo y de 26 en el suelo de cultivo por FRX
Príncipe de Viana. Suplemento de Ciencias, Núm. 13, pp. 27-36
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Correció del biaix en la relació estadística entre cabal i càrrega de fons de un riu mediterrani amb llit de sorres
Acta geológica hispánica, Vol. 28, Núm. 1, pp. 73-77
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Corrigendum: Rumen digestion and urinary excretion of purine derivatives in response to urea supplementation of sodium-treated straw fed to sheep (British Journal of Nurtition (1993), 69, 3, (729))
British Journal of Nutrition