Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Publicaciones (184) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2003
-
A Markov decision sow model representing the productive lifespan of herd sows
Agricultural Systems, Vol. 76, Núm. 1, pp. 253-272
-
A general framework for induction of decision trees under uncertainty
Lecture Notes in Artificial Intelligence (Subseries of Lecture Notes in Computer Science)
-
A method for livestock waste management planning in NE Spain
Waste Management, Vol. 23, Núm. 10, pp. 917-932
-
A random set model for fuzzy labels
Lecture Notes in Artificial Intelligence (Subseries of Lecture Notes in Computer Science)
-
A spatial information technology approach for the mapping and quantification of gully erosion
Catena
-
Acid-Base Properties of Brown Seaweed Biomass Considered As a Donnan Gel. A Model Reflecting Electrostatic Effects and Chemical Heterogeneity
Environmental Science and Technology, Vol. 37, Núm. 22, pp. 5159-5167
-
Acid-base equilibria of phthalic acid in saline media: Ion association from Pitzer equations
Talanta, Vol. 60, Núm. 1, pp. 93-101
-
Aggregation of T-Transitive Relations
International Journal of Intelligent Systems, Vol. 18, Núm. 12, pp. 1193-1214
-
Antifungal activity of volatile compounds generated by essential oils against fungi commonly causing deterioration of bakery products
Journal of Applied Microbiology, Vol. 94, Núm. 5, pp. 893-899
-
Análisis de la recuperación de la cubierta vegetal tras el incendio del Solsonés (Lleida) de 1998 mediante análisis multitemporal de índices de vegetación (Landsat -7 ETM+)
Teledetección y desarrollo regional (Asociación Española de Teledetección), pp. 163-166
-
Aplicación de la fotografía al análisis granulométrico de ríos con lecho de gravas
Cuaternario y geomorfología: Revista de la Sociedad Española de Geomorfología y Asociación Española para el Estudio del Cuaternario, Vol. 17, Núm. 3, pp. 29-39
-
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en zumos de frutas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 345, pp. 75-84
-
Aportación de la truficultura al desarrollo socioeconómico: resultados de los estudios realizados en el municipio de Sarrión (Teruel)
Vida rural, Núm. 181, pp. 54-60
-
Apple and pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 51, Núm. 19, pp. 5780-5785
-
Atributs biològics de la flora arvense al·lòctona de Catalunya
Acta botánica barcinonensia, Núm. 48, pp. 45-56
-
Bases de datos relacionales: ¿dónde almacenar los datos de nuestra investigación?
Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 66, pp. 12
-
Behavioral and electrophysiological evidence for volatile sex pheromones in Parcoblatta wood cockroaches
Journal of Chemical Ecology, Vol. 29, Núm. 1, pp. 37-54
-
Behavioral and electrophysiological responses of the brownbanded cockroach, Supella longipalpa, to stereoisomers of its sex pheromone, supellapyrone
Journal of Chemical Ecology, Vol. 29, Núm. 8, pp. 1797-1811
-
Binding curve from normalized limiting currents of labile heterogeneous metal-macromolecular systems. The case of Cd/humic acid
Electroanalysis
-
Biosynthesis of volatile aroma compounds in pear fruit stored under long-term controlled-atmosphere conditions
Postharvest Biology and Technology, Vol. 29, Núm. 1, pp. 29-39