Teses dirixidas (389) Teses dirixidas por miembros de Centre

2022

  1. Design and application of emulsion-based delivery systems as carriers of antimicrobials or bioactive compounds into complex food matrices

    Molet Rodríguez, Anna

    Dirixida por OLGA MARTIN BELLOSO y LAURA SALVIA TRUJILLO
  2. Human dimension and welfare implications of the urban wild boar phenomenon and its management

    CONEJERO FUENTES, CARLES

    Dirixida por GREGORIO MENTABERRE GARCIA
  3. Insights on the identifcation and characterization of interactions in grassland ecosystems

    Rodríguez Hernández, Antonio

    Dirixida por MARIA TERESA SEBASTIA ALVAREZ
  4. Procesos subyacentes a la mortalidad arbórea tras incendio

    Arteaga López, Carles

    Dirixida por VICTOR RESCO DE DIOS

2021

  1. Alternatives for the redesign of beef cattle production: dietary protein, forage intake and feed efficiency

    Costa Roura, Sandra

    Dirixida por DANIEL VILLALBA MATA
  2. Aplicació de la homogenització a ultra alta pressió per a la pasteurització en fred de cervesa

    CEREZO CHINARRO, OSCAR

    Dirixida por OLGA MARTIN BELLOSO
  3. Application of pulsed electric fields as a strategy for enhancing the content and bioaccessibility of carotenoids and phenolic compounds in carrots and their derived products

    López Gámez, Gloria Mª

    Dirixida por ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY y PEDRO ELEZ MARTINEZ
  4. Biogás para cocción a partir de la digestión anaerobia de pastos en zonas rurales de clima tropical

    PIZARRO LOAIZA, CARLOS ALEXANDER

    Dirixida por JORDI PALATSI CIVIT
  5. Caracterización y eficiencia de agroecosistemas para una producción de cerdos ibéricos más sustentable

    García Gudiño, Javier

    Dirixida por MARIA ISABEL BLANCO PENEDO
  6. Efecto de la adición de fibra y la temperatura sobre las propiedades reológicas de zumos de fruta

    SALINAS JIMENEZ, DORIAN ELIZABETH

    Dirixida por ALBERTO IBARZ RIBAS y ALFONSO GARVIN ARNES
  7. Effect of compounds from agricultural biodegradable plastics on the environment and on plant development

    Serrano Ruiz, Hadaly

    Dirixida por ANA MARIA PELACHO AJA y LLUIS MARTIN CLOSAS
  8. Effects of forest management, tree growth and climate on fungal communities

    Collado Coloma, Eduardo

    Dirixida por JOSE ANTONIO BONET LLEDOS
  9. Evaluation of compositional changes in pecan nuts during storage and the use of pulsed electric fields as an aid to enhance oil extraction yield

    RÁBAGO PANDURO, LOURDES MELISA

    Dirixida por OLGA MARTIN BELLOSO
  10. Factores ecológicos y de gestión que afectan la producción trufera

    Oliach Lesan, Daniel

    Dirixida por CARLOS COLINAS GONZALEZ
  11. Hull-less and coloured-grain barley as a source of valuable healthy bioactive compounds

    Martínez Subirà, Mariona

    Dirixida por MARIA PAZ ROMERO FABREGAT
  12. Novel biocatalytic approaches for the valorization of furfural and 5-hydroxymethylfurfural

    Millán Acosta, Alberto

    Dirixida por RAMON CANELA GARAYOA
  13. Prevention of deoxynivalenol toxicity in broiler chickens by means of detoxifying agents

    Insaf, Riahi

    Dirixida por ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA