Publications dans lesquelles il/elle collabore avec RAQUEL IBARZ MARTINEZ (9)
2021
-
Encapsulated pine bark polyphenolic extract during gastrointestinal digestion: Bioaccessibility, bioactivity and oxidative stress prevention
Foods, Vol. 10, Núm. 2
-
Modelling the recovery of biocompounds from peach waste assisted by pulsed electric fields or thermal treatment
Journal of Food Engineering, Vol. 290
-
Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications
Food and Bioproducts Processing, Vol. 128, pp. 247-258
2020
-
Optimizing the antioxidant biocompound recovery from peach waste extraction assisted by ultrasounds or microwaves
Ultrasonics Sonochemistry, Vol. 63
2019
-
Encapsulación de extractos antioxidantes obtenidos como subproductos de zumo de manzana
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Establecimiento de las condiciones de encapsulación por atomización de subproductos de zumo de pepino
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Evaluation of the anticancer effect of maltodextrin-encapsulated peach and apple extracts
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Influencia del pH en la fotodegradación de tiabenzadol con radiación UV
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019
-
Protective effect of maltodextrin-encapsulated cucumber and red pepper extracts on an intestinal barrier model
Impulsando la investigación y la innovación: X Congreso Nacional CyTA/CESIA, León, 15-17 de mayo de 2019