MARC
TOR NAUDI
TU
Publicacións (90) Publicacións de MARC TOR NAUDI
2024
2023
-
Effects of Field Pea Diet and Immunocastration in Heavy Pigs on Fresh Pork and Dry-Cured Ham
Agriculture (Switzerland), Vol. 13, Núm. 12
2022
-
Age Evolution of Lipid Accretion Rate in Boars Selected for Lean Meat and Duroc Barrows
Animals, Vol. 12, Núm. 14
-
Transcriptome shifts triggered by vitamin A and SCD genotype interaction in Duroc pigs
BMC Genomics, Vol. 23, Núm. 1
2021
-
A sequence variant in the diacylglycerol O-acyltransferase 2 gene influences palmitoleic acid content in pig muscle
Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1
-
Antagonistic maternal and direct effects of the leptin receptor gene on body weight in pigs
PLoS ONE, Vol. 16, Núm. 1 January
-
Circulating non-esterified fatty acids as biomarkers for fat content and composition in pigs
Animals, Vol. 11, Núm. 2, pp. 1-11
-
Evolution of viscera and muscle fractional protein synthesis rate in lean meat selected hybrids and castrated Duroc pigs fed under moderate crude protein restriction
Animal, Vol. 15, Núm. 6
-
Leptin receptor and fatty acid desaturase-2 gene variants affect fat, color and production profile of dry-cured hams
Meat Science, Vol. 173
-
The effect of the SCD genotype on litter size and weight at weaning
Livestock Science, Vol. 254
2020
-
Effects of dietary roughage on organic pig performance, behaviour and antioxidants accretion in perirenal adipose tissue
Livestock Science, Vol. 241
-
Estrategias de alimentación, evaluación del impacto ambiental y valoración económica de dietas de porcino ecológico
Archivos de zootecnia, Vol. 69, Núm. 266, pp. 196-207
2019
-
Cuantificación de la enzima estearoyl-coa desaturasa hepática en cerdos duroc
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Determinación de la actividad δ9-desaturasa en cerdos DUROC mediantel a administración de ácido esteárico deuterado en la dieta
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto de la genética y contenido de magro sobre el perfil de acidos grasos y compuestos volátiles del lomo de cerdo ecológico
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto del GEN scd en el rendimiento reproductivo de las cerdas
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Efecto del nivel de proteína bruta de la dieta sobre la digestibilidad y grado de queratinización de las papilas ruminales en corderos de cebo: [resumen]
Actas del XXIV Congreso Internacional de la Federación Mediterránea de Sanidad y Producción de Rumiantes (FeMeSPRum): fecha del congreso, 26, 27 y 28 de septiembre de 2019, sede, León, España, lugar de celebración, Palacio del conde Luna, León
-
Efecto del tipo productivo y nivel de proteína de la ración sobre el ritmo fraccional de síntesis proteica en cerdos en crecimiento
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
La información de calidad y seguridad alimentaria como factores determinantes para los consumidores potenciales de carne de cerdo enriquecida con ácidos grasos omega-3.
XVIII Jornadas sobre Producción Animal: 7 y 9 de mayo de 2019, Zaragoza
-
Linoleic acid metabolic pathway allows for an efficient increase of intramuscular fat content in pigs
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol. 10, Núm. 1