Publicaciones (12) Publicaciones de TERESA HERNANDEZ JOVER

2023

  1. Edadismo como discriminación digital en salud

    Inequidad y justicia social frente a la digitalización en educación y salud (Dykinson), pp. 47-53

2001

  1. Estudio de niveles de nitritos y nitratos en productos cárnicos: Evaluación de la ingesta de derivados cárnicos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 55-60

1997

  1. Biogenic Amine and Polyamine Contents in Meat and Meat Products

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 6, pp. 2098-2102

  2. Effect of starter cultures on biogenic amine formation during fermented sausage production

    Journal of Food Protection, Vol. 60, Núm. 7, pp. 825-830

1996

  1. Biogenic Amine Sources in Cooked Cured Shoulder Pork

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3097-3101

  2. Biogenic Amines in European Beers

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3159-3163

  3. Ion-Pair High-Performance Liquid Chromatographic Determination of Biogenic Amines in Meat and Meat Products

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2710-2715

1995

  1. Liquid chromatographic method for determination of biogenic amines in fish and fish products.

    Journal of AOAC International, Vol. 78, Núm. 4, pp. 1045-1050