Artículos (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. Analytical characteristics of virgin olive oil from young trees (Arbequina cultivar) growing under linear irrigation strategies

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 78, Núm. 8, pp. 843-849

  2. Beer consumption and changes in stability of human serum proteins

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 3, pp. 1441-1445

  3. Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3685-3690

  4. Caracterización geográfica de los aceites de oliva vírgenes de la denominación de origen protegida "Les Garrigues" por su perfil de ácidos grasos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 1, pp. 26-32

  5. Changes in the phenolic composition of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under linear irrigation strategies

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 11, pp. 5502-5508

  6. Comparative contents of dietary fiber, total phenolics, and minerals in persimmons and apples

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 952-957

  7. Comparison of some biochemical characteristics of different citrus fruits

    Food Chemistry, Vol. 74, Núm. 3, pp. 309-315

  8. Contaminación natural con micotoxinas en maíz forrajero y granos de café verde en el Estado de Nayarit (México)

    Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 18, Núm. 3, pp. 141-144

  9. Control biológico de mohos en poscosecha de frutas

    Horticultura internacional, Núm. 1, pp. 90-101

  10. Control biológico de mohos en poscosecha de frutas

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 1, pp. 90-101

  11. Control of postharvest blue and green molds of oranges by hot water, sodium carbonate, and sodium bicarbonate

    Plant Disease, Vol. 85, Núm. 4, pp. 371-376

  12. Effect of water activity and temperature on growth of three Penicillium species and Aspergillus flavus on a sponge cake analogue

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 71, Núm. 2-3, pp. 151-157

  13. Envasado de alimentos mediante recubrimientos comestibles

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 325, pp. 29-38

  14. Estudio de categorías naturales en niños con dificultades en el aprendizaje: niños con retardo mental leve y niños sin dificultades para aprender

    Revista de psicología general y aplicada: Revista de la Federación Española de Asociaciones de Psicología, Vol. 54, Núm. 1, pp. 139-153

  15. Estudio de niveles de nitritos y nitratos en productos cárnicos: Evaluación de la ingesta de derivados cárnicos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 55-60

  16. Extraction and characterization of pectin from stored peach pomace

    Food Research International, Vol. 34, Núm. 7, pp. 605-612

  17. Fumonisin B1, zearalenone and deoxynivalenol production by Fusarium moniliforme, F proliferatum and F graminearum in mixed cultures on irradiated maize kernels

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 81, Núm. 1, pp. 88-94

  18. Impact of environment and interactions of Fusarium verticillioides and Fusarium proliferatum with Aspergillus parasiticus on fumonisin B1 and aflatoxins on maize grain

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 81, Núm. 11, pp. 1060-1068

  19. Improving control of green and blue molds of oranges by combining Pantoea agglomerans (CPA-2) and sodium bicarbonate

    European Journal of Plant Pathology, Vol. 107, Núm. 7, pp. 685-694

  20. Improving water stress tolerance of the biocontrol yeast Candida sake grown in molasses-based media by physiological manipulation

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 123-129