Departamento
- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Artículos (34) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2001
-
Analytical characteristics of virgin olive oil from young trees (Arbequina cultivar) growing under linear irrigation strategies
JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 78, Núm. 8, pp. 843-849
-
Beer consumption and changes in stability of human serum proteins
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 3, pp. 1441-1445
-
Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3685-3690
-
Caracterización geográfica de los aceites de oliva vírgenes de la denominación de origen protegida "Les Garrigues" por su perfil de ácidos grasos
Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 1, pp. 26-32
-
Changes in the phenolic composition of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under linear irrigation strategies
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 11, pp. 5502-5508
-
Comparative contents of dietary fiber, total phenolics, and minerals in persimmons and apples
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 952-957
-
Comparison of some biochemical characteristics of different citrus fruits
Food Chemistry, Vol. 74, Núm. 3, pp. 309-315
-
Contaminación natural con micotoxinas en maíz forrajero y granos de café verde en el Estado de Nayarit (México)
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 18, Núm. 3, pp. 141-144
-
Control biológico de mohos en poscosecha de frutas
Horticultura internacional, Núm. 1, pp. 90-101
-
Control biológico de mohos en poscosecha de frutas
Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 1, pp. 90-101
-
Control of postharvest blue and green molds of oranges by hot water, sodium carbonate, and sodium bicarbonate
Plant Disease, Vol. 85, Núm. 4, pp. 371-376
-
Effect of water activity and temperature on growth of three Penicillium species and Aspergillus flavus on a sponge cake analogue
International Journal of Food Microbiology, Vol. 71, Núm. 2-3, pp. 151-157
-
Envasado de alimentos mediante recubrimientos comestibles
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 325, pp. 29-38
-
Estudio de categorías naturales en niños con dificultades en el aprendizaje: niños con retardo mental leve y niños sin dificultades para aprender
Revista de psicología general y aplicada: Revista de la Federación Española de Asociaciones de Psicología, Vol. 54, Núm. 1, pp. 139-153
-
Estudio de niveles de nitritos y nitratos en productos cárnicos: Evaluación de la ingesta de derivados cárnicos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 55-60
-
Extraction and characterization of pectin from stored peach pomace
Food Research International, Vol. 34, Núm. 7, pp. 605-612
-
Fumonisin B1, zearalenone and deoxynivalenol production by Fusarium moniliforme, F proliferatum and F graminearum in mixed cultures on irradiated maize kernels
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 81, Núm. 1, pp. 88-94
-
Impact of environment and interactions of Fusarium verticillioides and Fusarium proliferatum with Aspergillus parasiticus on fumonisin B1 and aflatoxins on maize grain
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 81, Núm. 11, pp. 1060-1068
-
Improving control of green and blue molds of oranges by combining Pantoea agglomerans (CPA-2) and sodium bicarbonate
European Journal of Plant Pathology, Vol. 107, Núm. 7, pp. 685-694
-
Improving water stress tolerance of the biocontrol yeast Candida sake grown in molasses-based media by physiological manipulation
Canadian Journal of Microbiology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 123-129