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Inmaculada
Recasens Guinjuan
Publicaciones en las que colabora con Inmaculada Recasens Guinjuan (34)
2018
2010
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'Diffuse skin browning' in 1-MCP-treated apples: Etiology and systems of control
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 90, Núm. 14, pp. 2379-2385
2009
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Relationship between acoustic firmness and magness Taylor firmness in Royal Gala and Golden Smoothee apples
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 15, Núm. 1, pp. 31-40
2008
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Aplicación poscosecha de 1-metilciclopropeno en peras
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 1, pp. 12-30
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Biochemical changes in 1-MCP treated skin tissue during cold storage and their relationship with physiological disorders
Acta Horticulturae
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Comparative study of the effects of 1-MCP treatment on apple quality by instrumental and multivariate analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 9, pp. 1614-1621
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Evolución de la calidad del melocotón «Rich Lady» en función de la fecha de cosecha
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 195-202
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Restauración de la maduración en peras «Blanquilla» y «Conference» tratadas con 1-MCP y sometidas a un tratamiento térmico
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 387-395
2007
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El tratamiento poscosecha con 1-MCP es efectivo para el control del escaldado superficial y la descomposición interna, en peras Blanquilla
Fruticultura profesional, Núm. 168, pp. 55-58
2005
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Effects of 1-methylcyclopropene on antioxidant metabolism in cold-stored fruit
Acta Horticulturae
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Effects of 1-methylcyclopropene treatments on mealiness of Early Red One apples
Acta Horticulturae
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Evaluation of an electronic nose to assess fruit ripeness
IEEE Sensors Journal, Vol. 5, Núm. 1, pp. 97-108
2004
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El corazón pardo en peras: conocimientos actuales y sistemas de prevención
Fruticultura profesional, Núm. 145, pp. 23-34
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Oxidative behaviour of Blanquilla pears treated with 1-methylcyclopropene during cold storage
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 14, pp. 1871-1877
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Pre-harvest calcium treatments in relation to the respiration rate and ethylene production of 'Golden Smoothee' apples
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 84, Núm. 8, pp. 765-771
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Relationships between Leaf and Fruit Nutrients and Fruit Quality Attributes in Golden Smoothee Apples Using Multivariate Regression Techniques
Journal of Plant Nutrition, Vol. 27, Núm. 2, pp. 313-324
2002
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Efectos del riego deficitario controlado sobre la calidad del melocotón Andros
IV Congreso Ibérico de Ciencias Hortícolas: Cáceres, 7-11 de mayo, 2001
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La calidad de la manzana Golden Smoothee en relación con el número de aplicaciones cálcicas en precosecha
IV Congreso Ibérico de Ciencias Hortícolas: Cáceres, 7-11 de mayo, 2001
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Multivariate analysis of maturity stages, including quality and aroma, in 'Royal Glory' peaches and 'Big Top' nectarines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 15, pp. 1842-1849
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Multivariate analysis of quality and mineral parameters on golden smoothee apples treated before harvest with calcium and store in controlled atmosphere
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 8, Núm. 3, pp. 139-145