Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Publicaciones (76) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1997
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A Scanning Electron Microscope Study of the Structural Component of the Bovine Vaginal Fluid at Oestrus
Journal of Veterinary Medicine Series A: Physiology Pathology Clinical Medicine, Vol. 44, Núm. 4, pp. 237-241
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A model for CAGD using fuzzy logic
International Journal of Approximate Reasoning, Vol. 16, Núm. 3-4 SPEC. ISS., pp. 289-308
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Acción de algunos acaricidas sobre los fitoseídos y la araña roja Panonychus ulmi (Koch) en manzano
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 23, Núm. 1, pp. 93-103
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Adsorción in vitro de aflatoxinas mediante la utilización de compuestos adsorbentes: Montmorillonita
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 14, Núm. 2, pp. 72-77
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Analysis of design criteria for vineyard terraces in the mediterranean area of North East Spain
Soil Technology, Vol. 10, Núm. 2, pp. 155-166
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Analytical solution for the steady-state diffusion towards an inlaid disc microelectrode in a multi-layered medium
Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 440, Núm. 1-2, pp. 1-25
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Analytical solution for the steady-state diffusion towards an inlaid disc microelectrode in a multi-layered medium
Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 440, Núm. 1-2, pp. 1-25
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Aplicabilidad del riego a pulsos en tablares
Ingeniería del agua, Vol. 4, Núm. 2, pp. 29-36
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Aportación sobre la estrategia de inclusión de la producción ecológica como componente de desarrollo rural
Revista de desarrollo rural y cooperativismo agrario, Núm. 1, pp. 163-172
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Aspectos funcionales y nutricionales de las proteínas sanguíneas: empleo en la industria cárnica
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 282, pp. 63-70
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Biogenic Amine and Polyamine Contents in Meat and Meat Products
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 6, pp. 2098-2102
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CO2 effects on phasic development, leaf number and rate of leaf appearance in wheat
Annals of Botany, Vol. 79, Núm. 1, pp. 75-81
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Caracterización de diferentes productos de bollería industrial. 1. Estudio del pH y de la actividad del agua (aw)
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 285, pp. 75-77
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Caracterización de diferentes productos de bollería industrial. II. Estudio de la micoflora
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 287, pp. 51-56
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Changes in carbon isotope discrimination in grain cereals from different regions of the western Mediterranean Basin during the past seven millennia. Palaeoenvironmental evidence of a differential change in aridity during the late Holocene
Global Change Biology, Vol. 3, Núm. 2, pp. 107-118
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Colour changes in concentrated fruit pulp during heating at high temperatures
Journal of Food Engineering, Vol. 31, Núm. 3, pp. 365-373
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Consequences of breeding on biomass, radiation interception and radiation-use efficiency in wheat
Field Crops Research, Vol. 52, Núm. 3, pp. 271-281
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Contribution of dietary nitrogen and purine bases to the duodenal digesta: Comparison of duodenal and polyester-bag measurements
Animal Science, Vol. 65, Núm. 2, pp. 237-245
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Cultivar differences in the influence of a short period of cold storage on ethylene biosynthesis in apples
Postharvest Biology and Technology, Vol. 10, Núm. 1, pp. 21-27
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Deposit-refund systems: A solution to medical waste management
Environmental Engineering Science, Vol. 14, Núm. 1, pp. 27-32