Publicaciones (76) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1997

  1. A Scanning Electron Microscope Study of the Structural Component of the Bovine Vaginal Fluid at Oestrus

    Journal of Veterinary Medicine Series A: Physiology Pathology Clinical Medicine, Vol. 44, Núm. 4, pp. 237-241

  2. A model for CAGD using fuzzy logic

    International Journal of Approximate Reasoning, Vol. 16, Núm. 3-4 SPEC. ISS., pp. 289-308

  3. Acción de algunos acaricidas sobre los fitoseídos y la araña roja Panonychus ulmi (Koch) en manzano

    Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 23, Núm. 1, pp. 93-103

  4. Adsorción in vitro de aflatoxinas mediante la utilización de compuestos adsorbentes: Montmorillonita

    Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 14, Núm. 2, pp. 72-77

  5. Analysis of design criteria for vineyard terraces in the mediterranean area of North East Spain

    Soil Technology, Vol. 10, Núm. 2, pp. 155-166

  6. Analytical solution for the steady-state diffusion towards an inlaid disc microelectrode in a multi-layered medium

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 440, Núm. 1-2, pp. 1-25

  7. Analytical solution for the steady-state diffusion towards an inlaid disc microelectrode in a multi-layered medium

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 440, Núm. 1-2, pp. 1-25

  8. Aplicabilidad del riego a pulsos en tablares

    Ingeniería del agua, Vol. 4, Núm. 2, pp. 29-36

  9. Aportación sobre la estrategia de inclusión de la producción ecológica como componente de desarrollo rural

    Revista de desarrollo rural y cooperativismo agrario, Núm. 1, pp. 163-172

  10. Aspectos funcionales y nutricionales de las proteínas sanguíneas: empleo en la industria cárnica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 282, pp. 63-70

  11. Biogenic Amine and Polyamine Contents in Meat and Meat Products

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 6, pp. 2098-2102

  12. CO2 effects on phasic development, leaf number and rate of leaf appearance in wheat

    Annals of Botany, Vol. 79, Núm. 1, pp. 75-81

  13. Caracterización de diferentes productos de bollería industrial. 1. Estudio del pH y de la actividad del agua (aw)

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 285, pp. 75-77

  14. Caracterización de diferentes productos de bollería industrial. II. Estudio de la micoflora

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 287, pp. 51-56

  15. Changes in carbon isotope discrimination in grain cereals from different regions of the western Mediterranean Basin during the past seven millennia. Palaeoenvironmental evidence of a differential change in aridity during the late Holocene

    Global Change Biology, Vol. 3, Núm. 2, pp. 107-118

  16. Colour changes in concentrated fruit pulp during heating at high temperatures

    Journal of Food Engineering, Vol. 31, Núm. 3, pp. 365-373

  17. Consequences of breeding on biomass, radiation interception and radiation-use efficiency in wheat

    Field Crops Research, Vol. 52, Núm. 3, pp. 271-281

  18. Contribution of dietary nitrogen and purine bases to the duodenal digesta: Comparison of duodenal and polyester-bag measurements

    Animal Science, Vol. 65, Núm. 2, pp. 237-245

  19. Cultivar differences in the influence of a short period of cold storage on ethylene biosynthesis in apples

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 10, Núm. 1, pp. 21-27

  20. Deposit-refund systems: A solution to medical waste management

    Environmental Engineering Science, Vol. 14, Núm. 1, pp. 27-32