Artículos (98) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. "Azolla Filiculoides" Lam. y "Heteranthera limosa" (SW.) Willd., dos nuevas malas hierbas de los arrozales altoaragoneses

    ITEA. Producción vegetal, Vol. 94, Núm. 3, pp. 177-184

  2. "Manual de calidad" y procedimiento general de redacción y gestión de documentación: dos etapas claves en el camino hacia la acreditación

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 297, pp. 31-54

  3. A Simple method for estimating the latent heat flux over grass from radiative bowen ratio

    Journal of Applied Meteorology, Vol. 37, Núm. 4, pp. 387-392

  4. A common method for the determination of several calcium channel blockers using an HPLC system with ultraviolet detection

    Talanta, Vol. 47, Núm. 5, pp. 1245-1254

  5. A computer simulation model for the diffusion controlled nucleation and growth processes on electrode surfaces - A two-dimensional study

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 458, Núm. 1-2, pp. 55-72

  6. A novel NADPH-dependent aldehyde reductase gene from Vigna radiata confers resistance to the grapevine fungal toxin eutypine

    Plant Journal, Vol. 16, Núm. 3, pp. 335-343

  7. ACC oxidase activation by cold storage on 'Passe-Crassane' pears: Effect of calcium treatment

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 76, Núm. 3, pp. 421-426

  8. After sigmatism: What we learned about spatiotemporal changes in grassland communities after 10 years

    Acta botánica barcinonensia, Núm. 45, pp. 587-602

  9. Amalgamation effects in reverse pulse polarography at spherical electrodes. Influence on speciation measurements

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 442, Núm. 1-2, pp. 151-167

  10. An intelligent multimedia system for identification of weed seedlings

    Computers and Electronics in Agriculture, Vol. 19, Núm. 3, pp. 249-264

  11. Aplicación de los pulsos eléctricos de alta tensión para conservación de alimentos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 6, pp. 109-116

  12. Application of maximum entropy formalism in the determination of the affinity spectrum in macromolecular complexation

    Environmental Science and Technology, Vol. 32, Núm. 4, pp. 539-548

  13. Atmósferas modificadas en la conservación de frutas y hortalizas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 5, pp. 105-108

  14. Automated delineation of drainage networks and elementary catchments from digital elevation models

    International Journal of Applied Earth Observation and Geoinformation, Vol. 1998, Núm. 3-4, pp. 198-208

  15. Avances técnicos en Atmósfera Controlada

    Horticultura internacional, Núm. 21, pp. 66-69

  16. Bactericidal and fungicidal activity of aspergillus ochraceus metabolites and some derivatives

    Pesticide Science, Vol. 53, Núm. 1, pp. 9-14

  17. Biological control of major postharvest pathogens on apple with Candida sake

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 40, Núm. 1-2, pp. 9-16

  18. Changes in yield and yield stability in wheat during the 20th century

    Field Crops Research, Vol. 57, Núm. 3, pp. 335-347

  19. Changes over time in the adaptation of barley releases in north-eastern Spain

    Plant Breeding, Vol. 117, Núm. 6, pp. 531-535

  20. Characterization of dietary fiber from orange juice extraction

    Food Research International, Vol. 31, Núm. 5, pp. 355-361