Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Publicaciones (171) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2005
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A centromeric region on chromosome 6(6H) affects dormancy in an induced mutant in barley
Journal of Experimental Botany, Vol. 56, Núm. 409, pp. 47-54
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A knowledge-based decision support system to improve sow farm productivity
Expert Systems with Applications, Vol. 29, Núm. 1, pp. 33-40
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A natural clouding agent from orange peels obtained using polygalacturonase and cellulase
Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 1, pp. 55-61
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Abundance of non-target pests in transgenic Bt-maize: A farm scale study
European Journal of Entomology, Vol. 102, Núm. 1, pp. 73-79
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Accumulation of the compatible solutes, glycine-betaine and ectoine, in osmotic stress adaptation and heat shock cross-protection in the biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2
Letters in Applied Microbiology, Vol. 41, Núm. 3, pp. 248-252
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Alertas primarias
Ediporc, Núm. 80, pp. 16-21
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An alternative strategy for sustainable pest resistance in genetically enhanced crops
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, Vol. 102, Núm. 22, pp. 7812-7816
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An attempt to optimize potassium sorbate use to preserve low pH (4.5-5.5) intermediate moisture bakery products by modelling Eurotium spp., Aspergillus spp. and Penicillium corylophilum growth
International Journal of Food Microbiology, Vol. 101, Núm. 2, pp. 169-177
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Antioxidant activity of olive pulp and olive oil phenolic compounds of the arbequina cultivar
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 6, pp. 2002-2008
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Análisis de la evolución del Programa de Erradicación la la Enfermedad de Aujeszky
MG Mundo ganadero, Año 16, Núm. 183, pp. 10
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Análisis de la evolución del programa de Erradicación de la Enfermedad de Aujeszky en España
Anaporc: revista de la Asociación de Porcinocultura Científica, Vol. 2, Núm. 19, pp. 52-57
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Aplicación de pulsos de alta intensidad de campo parra la observación de alimentos (I): ingeniería y modelización del proceso
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 76-85
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Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 86-101
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Aproximación a los requisitos del territorio para el crecimiento de Pinus halepensis en la Serra de Montsant (Tarragona)
Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 20, pp. 99-104
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Aspectos del diagnóstico del Ríndrome Reproductor y Respiratorio Porcino
MG Mundo ganadero, Año 16, Núm. 180, pp. 20-33
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Aspergillus carbonarius growth and ochratoxin A production on a synthetic grape medium in relation to environmental factors
Journal of Applied Microbiology, Vol. 98, Núm. 4, pp. 839-844
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Avances en el control de la podredumbre causada por "Monilinia spp." en fruta de hueso
Fruticultura profesional, Núm. 153, pp. 31-36
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Biological control of postharvest brown rot (Monilinia spp.) of peaches by field applications of Epicoccum nigrum
Biological Control, Vol. 32, Núm. 2, pp. 305-310
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Biosorption of cadmium by biomass of brown marine macroalgae
Bioresource Technology, Vol. 96, Núm. 16, pp. 1796-1803
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Biosorption of cadmium by the protonated macroalga Sargassum muticum: Binding analysis with a nonideal, competitive, and thermodynamically consistent adsorption (NICCA) model
Journal of Colloid and Interface Science, Vol. 289, Núm. 2, pp. 352-358