Publicaciones (171) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A centromeric region on chromosome 6(6H) affects dormancy in an induced mutant in barley

    Journal of Experimental Botany, Vol. 56, Núm. 409, pp. 47-54

  2. A knowledge-based decision support system to improve sow farm productivity

    Expert Systems with Applications, Vol. 29, Núm. 1, pp. 33-40

  3. A natural clouding agent from orange peels obtained using polygalacturonase and cellulase

    Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 1, pp. 55-61

  4. Abundance of non-target pests in transgenic Bt-maize: A farm scale study

    European Journal of Entomology, Vol. 102, Núm. 1, pp. 73-79

  5. Accumulation of the compatible solutes, glycine-betaine and ectoine, in osmotic stress adaptation and heat shock cross-protection in the biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 41, Núm. 3, pp. 248-252

  6. Alertas primarias

    Ediporc, Núm. 80, pp. 16-21

  7. An alternative strategy for sustainable pest resistance in genetically enhanced crops

    Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, Vol. 102, Núm. 22, pp. 7812-7816

  8. An attempt to optimize potassium sorbate use to preserve low pH (4.5-5.5) intermediate moisture bakery products by modelling Eurotium spp., Aspergillus spp. and Penicillium corylophilum growth

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 101, Núm. 2, pp. 169-177

  9. Antioxidant activity of olive pulp and olive oil phenolic compounds of the arbequina cultivar

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 6, pp. 2002-2008

  10. Análisis de la evolución del Programa de Erradicación la la Enfermedad de Aujeszky

    MG Mundo ganadero, Año 16, Núm. 183, pp. 10

  11. Análisis de la evolución del programa de Erradicación de la Enfermedad de Aujeszky en España

    Anaporc: revista de la Asociación de Porcinocultura Científica, Vol. 2, Núm. 19, pp. 52-57

  12. Aplicación de pulsos de alta intensidad de campo parra la observación de alimentos (I): ingeniería y modelización del proceso

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 76-85

  13. Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 86-101

  14. Aproximación a los requisitos del territorio para el crecimiento de Pinus halepensis en la Serra de Montsant (Tarragona)

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 20, pp. 99-104

  15. Aspectos del diagnóstico del Ríndrome Reproductor y Respiratorio Porcino

    MG Mundo ganadero, Año 16, Núm. 180, pp. 20-33

  16. Aspergillus carbonarius growth and ochratoxin A production on a synthetic grape medium in relation to environmental factors

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 98, Núm. 4, pp. 839-844

  17. Avances en el control de la podredumbre causada por "Monilinia spp." en fruta de hueso

    Fruticultura profesional, Núm. 153, pp. 31-36

  18. Biological control of postharvest brown rot (Monilinia spp.) of peaches by field applications of Epicoccum nigrum

    Biological Control, Vol. 32, Núm. 2, pp. 305-310

  19. Biosorption of cadmium by biomass of brown marine macroalgae

    Bioresource Technology, Vol. 96, Núm. 16, pp. 1796-1803

  20. Biosorption of cadmium by the protonated macroalga Sargassum muticum: Binding analysis with a nonideal, competitive, and thermodynamically consistent adsorption (NICCA) model

    Journal of Colloid and Interface Science, Vol. 289, Núm. 2, pp. 352-358