Centro
- Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agroalimentària i Forestal i de Veterinària (ETSEAFIV)
Publicaciones (90) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1995
-
A Survey of aflatoxins and aflatoxigenic Aspergillus flavus in corn-based products from the Spanish market
Microbiological Research, Vol. 150, Núm. 4, pp. 437-440
-
A logit model for predicting the daily occurrence of human caused forest fires
International Journal of Wildland Fire, Vol. 5, Núm. 2, pp. 101-111
-
Activity of several IGRs against Nezara viridula (L) (Hem., Pentatomidae) eggs
Journal of Applied Entomology, Vol. 119, Núm. 1-5, pp. 699-701
-
Agronomical and morphological differentiation among winter and spring triticales
Plant Breeding, Vol. 114, Núm. 5, pp. 413-416
-
Algunos casos de desarrollo rural en diferentes escenarios europeos
Geórgica: revista del espacio rural, Núm. 4, pp. 119-136
-
Assessing strategies for wheat cropping in the monsoonal climate of the Pampas using the CERES-Wheat simulation model
Field Crops Research, Vol. 42, Núm. 2-3, pp. 81-91
-
Barley Yellow Dwarf Virus Strain Incidence in Small Grain Cereals in Northeast Spain
Journal of Phytopathology, Vol. 143, Núm. 10, pp. 609-611
-
Barley development as affected by rate of change of photoperiod
The Journal of Agricultural Science, Vol. 124, Núm. 3, pp. 379-388
-
Base and optimum temperatures vary with genotype and stage of development in wheat
Plant, Cell & Environment, Vol. 18, Núm. 6, pp. 671-679
-
Basis of the voltammetric analysis of labile metal-homofunctional macromolecule complexation
Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 391, Núm. 1-2, pp. 29-40
-
Biological control in the preservation of pome fruits
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 11, Núm. 1, pp. 115-124
-
Caracterización de la calidad de la avellana producida en España y evaluación y mejora de la tecnología de secado y conservación
Resultados de los proyectos de investigación terminados en 1992: resúmenes de los informes finales (Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación), pp. 19-23
-
Carbon Dioxide, Oxygen, and Ethylene Changes in Relation to the Development of Scald in Granny Smith Apples after Cold Storage
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 12, pp. 3007-3011
-
Comportamiento al flujo de zumos concentrados de níspero
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 268, pp. 65-68
-
Composición de los depósitos adiposos de cabras Blancas Celtibéricas. I. Humedad y grasa
VI Jornadas sobre Producción Animal: 25, 26 y 27 de abril de 1995, Zaragoza
-
Composición de los depósitos adiposos de cabras Blancas Celtibéricas. II. Ácidos grasos
VI Jornadas sobre Producción Animal: 25, 26 y 27 de abril de 1995, Zaragoza
-
Conceptos sobre generalización de bases de datos mediante sistemas de informacion geografica
Mapping, Núm. 27, pp. 26-34
-
Consequences of wheat breeding on nitrogen and phosphorus yield, grain nitrogen and phosphorus concentration and associated traits
Annals of Botany, Vol. 76, Núm. 3, pp. 315-322
-
Contaminación por Salmonella de los piensos de la zona de Lleida
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 267, pp. 45-48
-
Cuaderno de prácticas de sistemas de información geográfica y teledetección
Lleida : Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl, 1995-