Publicaciones (90) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1995

  1. A Survey of aflatoxins and aflatoxigenic Aspergillus flavus in corn-based products from the Spanish market

    Microbiological Research, Vol. 150, Núm. 4, pp. 437-440

  2. A logit model for predicting the daily occurrence of human caused forest fires

    International Journal of Wildland Fire, Vol. 5, Núm. 2, pp. 101-111

  3. Activity of several IGRs against Nezara viridula (L) (Hem., Pentatomidae) eggs

    Journal of Applied Entomology, Vol. 119, Núm. 1-5, pp. 699-701

  4. Agronomical and morphological differentiation among winter and spring triticales

    Plant Breeding, Vol. 114, Núm. 5, pp. 413-416

  5. Algunos casos de desarrollo rural en diferentes escenarios europeos

    Geórgica: revista del espacio rural, Núm. 4, pp. 119-136

  6. Assessing strategies for wheat cropping in the monsoonal climate of the Pampas using the CERES-Wheat simulation model

    Field Crops Research, Vol. 42, Núm. 2-3, pp. 81-91

  7. Barley Yellow Dwarf Virus Strain Incidence in Small Grain Cereals in Northeast Spain

    Journal of Phytopathology, Vol. 143, Núm. 10, pp. 609-611

  8. Barley development as affected by rate of change of photoperiod

    The Journal of Agricultural Science, Vol. 124, Núm. 3, pp. 379-388

  9. Base and optimum temperatures vary with genotype and stage of development in wheat

    Plant, Cell & Environment, Vol. 18, Núm. 6, pp. 671-679

  10. Basis of the voltammetric analysis of labile metal-homofunctional macromolecule complexation

    Journal of Electroanalytical Chemistry, Vol. 391, Núm. 1-2, pp. 29-40

  11. Biological control in the preservation of pome fruits

    Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 11, Núm. 1, pp. 115-124

  12. Caracterización de la calidad de la avellana producida en España y evaluación y mejora de la tecnología de secado y conservación

    Resultados de los proyectos de investigación terminados en 1992: resúmenes de los informes finales (Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación), pp. 19-23

  13. Carbon Dioxide, Oxygen, and Ethylene Changes in Relation to the Development of Scald in Granny Smith Apples after Cold Storage

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 12, pp. 3007-3011

  14. Comportamiento al flujo de zumos concentrados de níspero

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 268, pp. 65-68

  15. Composición de los depósitos adiposos de cabras Blancas Celtibéricas. I. Humedad y grasa

    VI Jornadas sobre Producción Animal: 25, 26 y 27 de abril de 1995, Zaragoza

  16. Composición de los depósitos adiposos de cabras Blancas Celtibéricas. II. Ácidos grasos

    VI Jornadas sobre Producción Animal: 25, 26 y 27 de abril de 1995, Zaragoza

  17. Conceptos sobre generalización de bases de datos mediante sistemas de informacion geografica

    Mapping, Núm. 27, pp. 26-34

  18. Consequences of wheat breeding on nitrogen and phosphorus yield, grain nitrogen and phosphorus concentration and associated traits

    Annals of Botany, Vol. 76, Núm. 3, pp. 315-322

  19. Contaminación por Salmonella de los piensos de la zona de Lleida

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 267, pp. 45-48

  20. Cuaderno de prácticas de sistemas de información geográfica y teledetección

    Lleida : Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, Departament de Medi Ambient i Ciències del Sòl, 1995-