2017 SGR 01083
Tecnologies Innovadores per a l'Obtenció d'Ingredients i Productes Alimentaris
Tesis dirigidas (13) Tesis que han dirigido los miembros del grupo
2021
-
Application of pulsed electric fields as a strategy for enhancing the content and bioaccessibility of carotenoids and phenolic compounds in carrots and their derived products
López Gámez, Gloria Mª
Dirigida por ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY y PEDRO ELEZ MARTINEZ -
Evaluation of compositional changes in pecan nuts during storage and the use of pulsed electric fields as an aid to enhance oil extraction yield
RÁBAGO PANDURO, LOURDES MELISA
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO -
Efecto de la adición de fibra y la temperatura sobre las propiedades reológicas de zumos de fruta
SALINAS JIMENEZ, DORIAN ELIZABETH
Dirigida por ALBERTO IBARZ RIBAS y ALFONSO GARVIN ARNES -
Aplicació de la homogenització a ultra alta pressió per a la pasteurització en fred de cervesa
CEREZO CHINARRO, OSCAR
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO
2020
-
Emulsion-based delivery systems as a strategy to improve functionality of β-carotene
Gasa Falcon, Ariadna
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO y ISABEL ANDREA ODRIOZOLA SERRANO
2019
-
Optimization of extraction of protein from alfalfa leaf (medicago sativa) for human consumption
HADIDI, MILAD
Dirigida por ALBERTO IBARZ RIBAS
2018
-
Design of nanostructured delivery systems to enhance the functionality of food bioactive compounds
ARTIGA ARTIGAS, MARÍA
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO y LAURA SALVIA TRUJILLO
2017
-
Calidad del tomate fresco cortado tratado por pulsos de luz (pl)
VALDIVIA NAJAR, CARLOS GUILLERMO
Dirigida por ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY y OLGA MARTIN BELLOSO -
Caracterización de compuestos bioactivos y efecto de la aplicación de Pulsos Eléctricos de Moderada Intensidad de Campo en setas cultivadas en La Rioja
MENDIOLA LANAO, MÓNICA
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO -
Preserving natural attributes of mango products by non-thermal processing technologies
SALINAS ROCA, BLANCA
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO -
Application of non-thermal technologies to enhance the concentration and bioaccessibility of carotenoids in tomato and tomato-based products
GONZÁLEZ CASADO, SANDRA
Dirigida por ROBERT CARLES SOLIVA FORTUNY y PEDRO ELEZ MARTINEZ -
Incidencia y análisis de la problemática de organismos productores de aflatoxinas y presencia de compuestos con capacidad bioactiva en melocotón cultivado y transformado de Lleida
CUBERO MÁRQUEZ, MIGUEL ÁNGEL
Dirigida por OLGA MARTIN BELLOSO y VICENTE SANCHIS ALMENAR -
Effect of ultraviolet/visible radiation processing on the quality of fruit juices
AGUILAR LARA, KARLA
Dirigida por ALFONSO GARVIN ARNES y ALBERTO IBARZ RIBAS