Publicaciones en las que colabora con Inmaculada Recasens Guinjuan (12)

2005

  1. Evaluation of an electronic nose to assess fruit ripeness

    IEEE Sensors Journal, Vol. 5, Núm. 1, pp. 97-108

2004

  1. El corazón pardo en peras: conocimientos actuales y sistemas de prevención

    Fruticultura profesional, Núm. 145, pp. 23-34

2002

  1. Multivariate analysis of maturity stages, including quality and aroma, in 'Royal Glory' peaches and 'Big Top' nectarines

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 82, Núm. 15, pp. 1842-1849

2000

  1. Changes in aroma quality of 'Golden Delicious' apples after storage at different oxygen and carbon dioxide concentrations

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 3, pp. 311-324

1992

  1. Effects of ethylene removal on 'Starking Delicious' apple quality in controlled atmosphere storage

    Postharvest Biology and Technology, Vol. 2, Núm. 2, pp. 101-108

1991

  1. El etileno en la maduración y post-recolección de frutos y hortalizas

    Lérida : Sociedad Española de Fisiología Vegetal, Sección de Maduración y Post- recolección, 1991