Departamento
- Tecnologia, Enginyeria i Ciència d’Aliments
Publicaciones (24) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
1996
-
Biogenic Amine Sources in Cooked Cured Shoulder Pork
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3097-3101
-
Biogenic Amines in European Beers
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3159-3163
-
Degustación de manzanas: Resultados del test realizado en la Fira de Sant Miquel
Fruticultura profesional, Núm. 77, pp. 34-47
-
Evolución del color, azúcares y HFM en el tratamiento térmico de zumo de manzana.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 2, pp. 101-110
-
Factores que determinan el comportamiento de las membranas de ultrafiltración
Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 3, pp. 119-123
-
Fate of fumonisins b1 and b2 in steeped corn kernels
Food Additives and Contaminants, Vol. 13, Núm. 5, pp. 511-517
-
Implantación de los sistemas de calidad en un laboratorio de microbiología de alimentos y agua: experiencia del laboratorio de microbiología del Departamento de tecnología de los alimentos de la UDL
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 275, pp. 19-74
-
In situ absorption of aflatoxins in rat small intestine
Mycopathologia, Vol. 134, Núm. 1, pp. 27-30
-
In vitro aflatoxin adsorption by means of a montmorillonite silicate. A study of adsorption isotherms
Animal Feed Science and Technology, Vol. 62, Núm. 2-4, pp. 263-269
-
Inactivation of Escherichia coli and Bacillus subtilis suspended in pea soup using pulsed electric fields
Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 20, Núm. 6, pp. 501-510
-
Intestinal absorption of zearalenone and in vitro study of non-nutritive sorbent materials
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 128, Núm. 1-2, pp. 129-137
-
Ion-Pair High-Performance Liquid Chromatographic Determination of Biogenic Amines in Meat and Meat Products
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2710-2715
-
Los tratamientos de biocontrol: Una alternativa real
Fruticultura profesional, Núm. 82, pp. 39-53
-
Micotoxinas: Principales criterios para el establecimiento de su legislación
Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 13, Núm. 3, pp. 76-84
-
Mixed iota-kappa carrageenan gels
International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 18, Núm. 1-2, pp. 5-8
-
Prevention of toxic effects of mycotoxins by means of nonnutritive adsorbent compounds
Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 6, pp. 631-641
-
Rheological behavior of loquat (Eriobotrya japonica) juices
Journal of Texture Studies, Vol. 27, Núm. 2, pp. 175-184
-
Rheological behavior of the vaginal fluid of dairy cows at estrus
Theriogenology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 57-63
-
Rheological behaviour of sloe (Prunus Spinosa) fruit juices
Journal of Food Engineering, Vol. 27, Núm. 4, pp. 423-430
-
Rheology of clarified cherry juices
Journal of Food Engineering, Vol. 30, Núm. 1-2, pp. 147-154