Publicaciones (24) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. Biogenic Amine Sources in Cooked Cured Shoulder Pork

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3097-3101

  2. Biogenic Amines in European Beers

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 10, pp. 3159-3163

  3. Degustación de manzanas: Resultados del test realizado en la Fira de Sant Miquel

    Fruticultura profesional, Núm. 77, pp. 34-47

  4. Evolución del color, azúcares y HFM en el tratamiento térmico de zumo de manzana.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 2, pp. 101-110

  5. Factores que determinan el comportamiento de las membranas de ultrafiltración

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 3, pp. 119-123

  6. Fate of fumonisins b1 and b2 in steeped corn kernels

    Food Additives and Contaminants, Vol. 13, Núm. 5, pp. 511-517

  7. Implantación de los sistemas de calidad en un laboratorio de microbiología de alimentos y agua: experiencia del laboratorio de microbiología del Departamento de tecnología de los alimentos de la UDL

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 275, pp. 19-74

  8. In situ absorption of aflatoxins in rat small intestine

    Mycopathologia, Vol. 134, Núm. 1, pp. 27-30

  9. In vitro aflatoxin adsorption by means of a montmorillonite silicate. A study of adsorption isotherms

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 62, Núm. 2-4, pp. 263-269

  10. Inactivation of Escherichia coli and Bacillus subtilis suspended in pea soup using pulsed electric fields

    Journal of Food Processing and Preservation, Vol. 20, Núm. 6, pp. 501-510

  11. Intestinal absorption of zearalenone and in vitro study of non-nutritive sorbent materials

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 128, Núm. 1-2, pp. 129-137

  12. Ion-Pair High-Performance Liquid Chromatographic Determination of Biogenic Amines in Meat and Meat Products

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2710-2715

  13. Los tratamientos de biocontrol: Una alternativa real

    Fruticultura profesional, Núm. 82, pp. 39-53

  14. Micotoxinas: Principales criterios para el establecimiento de su legislación

    Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 13, Núm. 3, pp. 76-84

  15. Mixed iota-kappa carrageenan gels

    International Journal of Biological Macromolecules, Vol. 18, Núm. 1-2, pp. 5-8

  16. Prevention of toxic effects of mycotoxins by means of nonnutritive adsorbent compounds

    Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 6, pp. 631-641

  17. Rheological behavior of loquat (Eriobotrya japonica) juices

    Journal of Texture Studies, Vol. 27, Núm. 2, pp. 175-184

  18. Rheological behavior of the vaginal fluid of dairy cows at estrus

    Theriogenology, Vol. 46, Núm. 1, pp. 57-63

  19. Rheological behaviour of sloe (Prunus Spinosa) fruit juices

    Journal of Food Engineering, Vol. 27, Núm. 4, pp. 423-430

  20. Rheology of clarified cherry juices

    Journal of Food Engineering, Vol. 30, Núm. 1-2, pp. 147-154