Publicaciones (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. Analytical characteristics of virgin olive oil from young trees (Arbequina cultivar) growing under linear irrigation strategies

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 78, Núm. 8, pp. 843-849

  2. Beer consumption and changes in stability of human serum proteins

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 3, pp. 1441-1445

  3. Biological control of Penicillium digitatum on citrus fruits with the antagonistic bacterium Pantoea agglomerans

    Acta Horticulturae

  4. Biological control of major postharvest diseases on pear fruits with antagonistic bacterium Pantoea agglomerans (CPA-2)

    Acta Horticulturae

  5. Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 8, pp. 3685-3690

  6. Caracterización geográfica de los aceites de oliva vírgenes de la denominación de origen protegida "Les Garrigues" por su perfil de ácidos grasos

    Grasas y aceites, Vol. 52, Núm. 1, pp. 26-32

  7. Changes in the phenolic composition of virgin olive oil from young trees (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under linear irrigation strategies

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 11, pp. 5502-5508

  8. Comparative contents of dietary fiber, total phenolics, and minerals in persimmons and apples

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 49, Núm. 2, pp. 952-957

  9. Comparison of some biochemical characteristics of different citrus fruits

    Food Chemistry, Vol. 74, Núm. 3, pp. 309-315

  10. Contaminación natural con micotoxinas en maíz forrajero y granos de café verde en el Estado de Nayarit (México)

    Revista Iberoamericana de Micologia, Vol. 18, Núm. 3, pp. 141-144

  11. Control biológico de mohos en poscosecha de frutas

    Horticultura internacional, Núm. 1, pp. 90-101

  12. Control biológico de mohos en poscosecha de frutas

    Horticultura: Revista de industria, distribución y socioeconomía hortícola: frutas, hortalizas, flores, plantas, árboles ornamentales y viveros, Núm. 1, pp. 90-101

  13. Control of postharvest blue and green molds of oranges by hot water, sodium carbonate, and sodium bicarbonate

    Plant Disease, Vol. 85, Núm. 4, pp. 371-376

  14. Effect of cooling period on quality and ripening of 'Doyenne du Comice' pears

    Acta Horticulturae

  15. Effect of water activity and temperature on growth of three Penicillium species and Aspergillus flavus on a sponge cake analogue

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 71, Núm. 2-3, pp. 151-157

  16. Envasado de alimentos mediante recubrimientos comestibles

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 325, pp. 29-38

  17. Estudio de categorías naturales en niños con dificultades en el aprendizaje: niños con retardo mental leve y niños sin dificultades para aprender

    Revista de psicología general y aplicada: Revista de la Federación Española de Asociaciones de Psicología, Vol. 54, Núm. 1, pp. 139-153

  18. Estudio de niveles de nitritos y nitratos en productos cárnicos: Evaluación de la ingesta de derivados cárnicos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 327, pp. 55-60

  19. Extraction and characterization of pectin from stored peach pomace

    Food Research International, Vol. 34, Núm. 7, pp. 605-612

  20. Fumonisin B1, zearalenone and deoxynivalenol production by Fusarium moniliforme, F proliferatum and F graminearum in mixed cultures on irradiated maize kernels

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 81, Núm. 1, pp. 88-94