Publicaciones (220) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A centromeric region on chromosome 6(6H) affects dormancy in an induced mutant in barley

    Journal of Experimental Botany, Vol. 56, Núm. 409, pp. 47-54

  2. A decade of sediment transport measurements in a large Mediterranean river: the Tordera, Catalan Ranges, NE Spain

    Catchment dynamics and river processes: Mediterranean and other climate regions (Elsevier Science), pp. 117-140

  3. A knowledge-based decision support system to improve sow farm productivity

    Expert Systems with Applications, Vol. 29, Núm. 1, pp. 33-40

  4. A natural clouding agent from orange peels obtained using polygalacturonase and cellulase

    Food Chemistry, Vol. 92, Núm. 1, pp. 55-61

  5. A similarity-based approach to aggregation

    IEEE International Conference on Fuzzy Systems

  6. Abundance of non-target pests in transgenic Bt-maize: A farm scale study

    European Journal of Entomology, Vol. 102, Núm. 1, pp. 73-79

  7. Accumulation of the compatible solutes, glycine-betaine and ectoine, in osmotic stress adaptation and heat shock cross-protection in the biocontrol agent Pantoea agglomerans CPA-2

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 41, Núm. 3, pp. 248-252

  8. Aggregating with Industinghuihability operators

    Proceedings - 4th Conference of the European Society for Fuzzy Logic and Technology and 11th French Days on Fuzzy Logic and Applications, EUSFLAT-LFA 2005 Joint Conference

  9. Alertas primarias

    Ediporc, Núm. 80, pp. 16-21

  10. An alternative strategy for sustainable pest resistance in genetically enhanced crops

    Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, Vol. 102, Núm. 22, pp. 7812-7816

  11. An attempt to optimize potassium sorbate use to preserve low pH (4.5-5.5) intermediate moisture bakery products by modelling Eurotium spp., Aspergillus spp. and Penicillium corylophilum growth

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 101, Núm. 2, pp. 169-177

  12. Antioxidant activity of olive pulp and olive oil phenolic compounds of the arbequina cultivar

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 6, pp. 2002-2008

  13. Análisis de la evolución del Programa de Erradicación la la Enfermedad de Aujeszky

    MG Mundo ganadero, Año 16, Núm. 183, pp. 10

  14. Análisis de la evolución del programa de Erradicación de la Enfermedad de Aujeszky en España

    Anaporc: revista de la Asociación de Porcinocultura Científica, Vol. 2, Núm. 19, pp. 52-57

  15. Aplicación de pulsos de alta intensidad de campo parra la observación de alimentos (I): ingeniería y modelización del proceso

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 76-85

  16. Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos (II): efectos sobre los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 364, pp. 86-101

  17. Aplicación del modelo no linear de Weibull al desarrollo de Papaver rhoeas y Lolium rigidum

    Malherbología ibérica y magrebí: soluciones comunes a problemas comunes

  18. Aproximación a los requisitos del territorio para el crecimiento de Pinus halepensis en la Serra de Montsant (Tarragona)

    Cuadernos de la Sociedad Española de Ciencias Forestales, Núm. 20, pp. 99-104

  19. Aspectos del diagnóstico del Ríndrome Reproductor y Respiratorio Porcino

    MG Mundo ganadero, Año 16, Núm. 180, pp. 20-33

  20. Aspergillus carbonarius growth and ochratoxin A production on a synthetic grape medium in relation to environmental factors

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 98, Núm. 4, pp. 839-844